1. Haberler
  2. Güncel
  3. MÜSİAD iftar programı düzenledi

MÜSİAD iftar programı düzenledi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

KAYSERİ (1HA) – Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şubesi, depremden etkilenen vatandaşlar için iftar programı düzenledi. Hayati İnanç’ın sohbetiyle başlayan programda iftar sonrası Kuran-i Kerim tilaveti okunarak dualar edildi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şubesi, depremden etkilenen vatandaşlar, üyeler ile ailelerinin katıldığı ve Yazar Hayati İnanç’ın sohbetiyle katılım sağladığı iftar ve konferans programı düzenledi. Programa Kayseri Vali Vekili Şenol Esmer, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu depremzede vatandaşlar ve MÜSİAD üyeleri katıldı. Program Yazar Hayati İnanç’ın sohbetiyle başladı. Ardından Kuran-i Kerim tilavetinin okunmasıyla dua edildi. Programdan sonra konuşan Kayseri Vali Vekili Şenol Esmer, “6 Şubat tarihinde Türkiye acı bir tabloyla karşı karşıya kaldı. Dünyanın birçok yerinde böyle bir felaket görülmedi. Aynı anda 11 ilimiz felaketi yaşadı. Biz Kayserililer olarak felaketi yaşayan kardeşlerimize yardım elini uzattık. Ayrıca burada meydana gelen sarsıntılarda panikleyen halkımızla ilgilendik. Boşalttığımız okullardaki 12 bin öğrencinin yanında 8 bin depremzede öğrencimiz var. Bu 20 bin öğrenciyi okullara yerleştirmeye çalıştık. Süreç zorlu, inşallah bu süreç içerisinde misafirlerimizi iyi ağırlarız. Bizleri bir araya getiren MÜSİAD başkanımıza teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

‘KAYSERİ ÜSTÜNE DÜŞEN GÖREVİ YAPTI VE YAPMAYA DA DEVAM EDCEK’

Depremler sonrası Kayseri’nin üstüne düşen görevi yaptığını ve yapmaya da devam edeceğini belirten Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, “MÜSİAD’a depremzede kardeşlerimizle iftar yapma olanağı verdiği için teşekkür ediyorum. Kayseri bu süreçte üstüne düşen görevi yaptı ve yapmayada devam edecek. Sayın Valimiz Gökmen Çiçek Bey olmak üzere tüm belediye başkanlarımız, sanayicilerimiz bu süreçte el ele vererek deprem bölgelerinde elimizden geldiğince destek olduk. Maraş’ta konteyner kent kuruyoruz. Cenabı Allah bir daha böyle bir acı göstermesin. Depremzede kardeşlerimize geçmiş olsun diliyorum” şeklinde konuştu.

‘OLAĞAN ÜSTÜ BİR DURUMDAN GEÇİYORUZ’

Depremzedeler için geçmiş olsun dileklerinde bulunan MÜSİAD Kayseri Başkanı Ferhat Akmermer, “Bugün sizlerle bir arada olmanın bahtiyarlığı içerisindeyiz. gerekirse iftar programını bu yıl dostluk, kardeşlik ve muhabbetle deprem felaketinden etkilenerek şehrimize gelen depremzede kardeşlerimizle MÜSİAD ailelerimizle birlikte düzenledik. bu yıl ramazanı maalesef buruk geçiriyoruz. Olağanüstü bir durumdan geçiyoruz. Bugün sadece iftarımızı paylaşmıyoruz. Aynı zamanda kederimizi ve ortak kaderimiz paylaşıyoruz. Asrın felaketinden dolayı hepinize tekrardan geçmiş olsun dileklerimizi iletmek istiyoruz” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen