Fotoğraflı (33)
4:07

Vekil Ersoy, “Meclis tarihinde kürsüde en fazla Kayseri diyen milletvekili benim”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Pınarbaşı seçimleri sonuçları hakkında konuşan ve TBMM’deki çalışmalarından bahseden MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, “Elimizden geldiği ölçüde Kayserimizin problemleriyle ilgilenmeye gayret ediyoruz. Meclis tarihinde kürsüde en fazla Kayseri diyen ve bunu tutanaklara geçiren milletvekili benim. Diğer arkadaşlarımızın benden bu unvanı alabilmeleri içinde meclis kürsüsüne çıkıp yüzlerce, binlerce kez Kayseri demesi gerekiyor” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Pınarbaşı seçimleri sonuçları hakkında değerlendirmelerde bulunarak, “Seçimlerin Kayserimize, Pınarbaşımıza hayırlı olmasını diliyorum. Demokratik bir seçim oldu. İtirazlarımızla seçim yenilendi. Bundan sonra Pınarbaşımıza meclis düzeyinde Ankara’dan desteklerimize devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın problemleriyle ilgilenmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

‘ELİNDE BELGESİ OLAN VARSA GÖTÜRÜP KOLLUK KUVVETLERİNE TESLİM EDEBİLİR’

Pınarbaşı’nda yaşanan olaylar hakkında konuşan Vekil Ersoy, “Pınarbaşı olayı bana göre basit bir yaralama. Sebebi belli. Şahıslar cezaevinde. Devletimiz tüm kurum ve kuruluşlarıyla yerinde. Suçlular cezalarını çekeceklerdir ama bu konu üzerinden siyaset yapmak doğru değildir. Çünkü bu konu siyasi bir konu değil. Şahsımla alakalı birtakım iddialar ortaya atıldı. Üzüntüyle karşılıyorum. Bu şekilde mesnetsiz olan konular üzerinden şahısların suçlanması kaldı ki bir milletvekilinin suçlanması hiç doğru değil. Elinde belgesi olan varsa götürüp kolluk kuvvetlerine teslim edebilir. Bunun üzerinden siyaset yapmak, şahsımız, partimizi yıpratmaya çalışmak doğru değil ve sonuç alacaklarını düşünmüyorum. Burada önemli olan konu şu; vurulan şahsın bir an önce sağlığına kavuşması. İnşallah bu tarz hadiseler şehrimizde bir daha yaşanmaz” diye konuştu.

‘KAYSERİ BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ’

Meclis kürsüsünde Kayseri kelimesini en çok kendisinin kullandığını dile getiren Vekil Ersoy, “Ben genelde meclisteki konuşmalarımı kanun teklifinin bana düşen kısmındaki maddeleri ve ikinci bölümünde de Kayseri’yi konuşurum. Tarımla uğraşan çiftçilerimizin problemleri var bunlara değineceğim konuşmamda. Elimizden geldiği ölçüde Kayserimizin problemleriyle ilgilenmeye gayret ediyoruz. Meclis tarihinde kürsüde en fazla Kayseri diyen ve bunu tutanaklara geçiren milletvekili benim. Diğer arkadaşlarımızın benden bu unvanı alabilmeleri içinde meclis kürsüsüne çıkıp yüzlerce, binlerce kez Kayseri demesi gerekiyor. Buda bizim bir artımız. Kayseri bizim için çok kıymetli. Gece gündüz demeden çalışıyoruz. Kayserimizden ve Türkiye’nin bütün illerinden gelen taleplerle ilgilenmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

1
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen