Fotoğraflı (35)
2:05

Milletvekili Genç, “Bir sonraki seçimde yine Türkiye’nin birinci partisi olarak çıkacağız”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, “Cumhur İttifakı yürüsün kendi yolunda, herkes kendi yolunda ilerlesin. Bizler toplumun nezdinde çok iyi çalışmalar yaptığımızı görüyoruz. Nasıl ki yerel seçimlerde Türkiye’nin birinci partisi olduysak bundan sonra yapılacak ki çok uzun da gitmez; erken seçimlerde biz yine Türkiye’nin birinci partisi olarak çıkacağız. Bizler de mecliste çok yoğun bir çalışma temposu içerisindeyiz” dedi.
CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç yürütülen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Milletvekili Genç, CHP’li Şerafettin Bahadır’ın sağlık durumu hakkında bilgilere de vererek, ”Şu an tüm dikkatimiz kıymetli Şerafettin Bahadır’ın sağlık durumu üzerine. O günden bugüne yoğun bakımda entübe vaziyette Kayseri Şehir Hastanesi’nde tedavisi sürüyor. Her gün görüşüyoruz doktorlarımızla. Dün ben tekrar ziyaret ettim. Dualarımız onunla bir an önce sağlığına kavuşup aramıza dönmesi, çalışmalarımıza katılması siyasette bunların olmaması lazım. Seçimler gelir geçer, kazananlar olur, kaybedenler olur ama insanlar bir arada yaşayacaklar. Bir arada hayatlarını sürdürecekler” diye konuştu.
‘MECLİSTE ÇOK YOĞUN BİR ÇALIŞMA TEMPOSU İÇERİSİNDEYİZ’
Milletvekili Aşkın Genç, TBMM’de yoğun tempo ile çalışma içerisinde olduklarını belirterek, “Genel siyasete baktığınız zaman bugün Sayın Cumhurbaşkanı’nın açıklamaları vardı. Kendi grup toplantılarını yaptılar. Biz ısrarla normalleşme diyoruz. Toplum diyalog içerisinde yürüsün diyoruz. Tüm partiler birbirleriyle görüşebilsinler diyoruz ama bugün o da çok sert bir açıklama yaptı. Allah mesut bahtiyar etsin onları. Cumhur İttifakı yürüsün nasıl yürüyecekse kendi yolunda. Herkes kendi yolunda ilerlesin. Bizler ama toplumun nezdinde çok iyi çalışmalar yaptığımızı görüyoruz. Nasıl ki yerel seçimlerde Türkiye’nin birinci partisi olduysak bundan sonra yapılacak ki çok uzun da gitmez; erken seçimlerde biz yine Türkiye’nin birinci partisi olarak çıkacağız. Bizler de mecliste çok yoğun bir çalışma temposu içerisindeyiz. Bu hafta SPK kanununda bir değişiklik var. Kripto kanunu değişiyor. Biliyorsunuz oralarda çok açık noktalar var. Onları kontrol altına almak için birtakım yasalar çıkarıyoruz. Yine önümüzdeki haftalarda gelmesi planlanan vergi paketi var. Yargı paketi var onlarla ilgili çalışmalarımız yürüyor. Milli Savunma Komisyonu’nun çalışmaları yürüyor. Tüm Türkiye devletlerin bir arada kapsama alınacağı bir Türki devletler milli savunma çatısı organize edilmeye çalışılıyor, Türkiye’nin liderliğinde ki çok önemli proje. Bu tüm Orta Doğu’yu ilgilendiriyor. Bu çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Tabii Bayram tatili arası oldu ama şimdi dünden itibaren yoğun bir şekilde çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen