Fotoğraflı (36)
2:24

Milletvekili Bayar Özsoy, “Kayseri ile ilgili çalışmalarımıza devam ediyoruz”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

– TBMM’de ve Kayseri özelinde yaptığı çalışmalardan bahseden AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, “Normalde meclis 1 Temmuz’da tatile giriyordu ama alınan karar doğrultusunda 1 Ağustos’ta tatile girecek bu 1 ay süresinde bekleyen yasalar mecliste görüşülecek ve yasalaşacak. Bizde 1 Ağustos ve 1 Ekim arasındaki 2 aylık süreçte Kayserimizde yine sahaya çıkacağız, vatandaşlarımızla görüşeceğiz” dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) yaptığı çalışmalardan bahseden AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, “Meclis çalışmaları gayet iyi gidiyor. Sermaye Piyasası Kurulu ile ilgili kamuoyunda kripto para ile ilgili yasa bugün yasalaşacak. Muhtemelen önümüzdeki günlerde Resmi Gazete’de yayımlanır. Kayseri’yle ilgili de çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün büyükşehir belediye başkanımız, valimiz, milletvekillerimizle beraber Turizm Bakanımızı ziyaret ettik. Kayserimize turizmle ilgili yapılacaklar hakkında hem istişare ettik hem de görüş alışverişinde bulunduk. Daha sonra bu ekiple birlikte çevre şehircilik bakanımızı ziyaret ettik. Bayramdan önceki haftalarda Tarım İl Müdürlüğümüzün toplantı salonunda tarım bileşenleriyle ilgili Kayseri tarımı ve hayvancılığıyla ilgili önümüzdeki süreçte yapılacakları konuştuk. Bu toplantıyı tekrarlayacağız inşallah” diye konuştu.

‘MADENCİLERİN PROBLEMLERİNİ TARTIŞMAK İÇİN TOPLANTI YAPTIK’

Milletvekili Özsoy, “Ticaret Odasında Kayseri’deki madencilerimizle beraber madencilerin problemini tartışmak için istişare toplantısı yaptık. Belediyemizle ilgili, TOKİ’lerle ilgili hem belediye başkanlarımızla hem de Çevre Şehircilik Bakanlığımızdaki yetkilerle görüşmelerimiz devam ediyor. Normalde meclis 1 Temmuz’da tatile giriyordu ama alınan karar doğrultusunda 1 Ağustos’ta tatile girecek bu 1 ay süresinde bekleyen yasalar mecliste görüşülecek ve yasalaşacak. Bizde 1 Ağustos ve 1 Ekim arasındaki 2 aylık süreçte Kayserimizde yine sahaya çıkacağız, vatandaşlarımızla görüşeceğiz” ifadelerini kullandı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen