1. Haberler
  2. Güncel
  3. Kent genelinde anız yangınları meydana geldi

Kent genelinde anız yangınları meydana geldi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Kayseri’de son günlerde hava sıcaklığının artmasıyla birlikte kent genelinde meydana gelen yangınlarda artış yaşandı. Yangınlar itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alındı.

Kayseri’de son günlerde etkisini gösteren sıcak hava şartları nedeniyle kentin birçok noktasında anız yangınları etkisini sürdürmeye devam ediyor. Erkilet, Kocasinan ve Melikgazi ilçelerinin bazı bölgelerinde meydana gelen yangınlarda çok sayıda alan hasar gördü.

Melikgazi ilçesi Anbar ve Tavlusun Mahalleri ve Mimarsinan OSB’de meydana gelen anız yangınlarında birçok ağaç ve yapı hasar aldı. Yangınlar çevredeki vatandaşların ihbarı sonucu bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Kocasinan ilçesi Yenidoğan Mahallesi Tepeevler’de ise aniden çıkan yangında çok sayıda otlak alan tahribata uğrarken, Kayseri Serbest Bölgesi’nde meydana gelen yangında alanın büyük kısmı kül oldu. İtfaiye ekiplerinin yangınlara müdahalesi sürüyor.

Öte yandan Erkilet ilçesi Osmangazi Mahallesi’nde bir insaatın çatısında çıkan yangın sonucu bina ağır hasar aldı. İnşaat’ın çatısından dumanlar yükseldiğini gören vatandaşların itfaiye ekiplerine haber vermesi sonucu yangın kontrol altına alındı.

Küçük Bürüngüz Mahallesi Koramaz Vadisi’nde ise ekinler ekinler yandı, yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen