1. Haberler
  2. Güncel
  3. Trafik kazasında yaşamını yitiren tekvando hocası Murat Şimşek defnedildi

Trafik kazasında yaşamını yitiren tekvando hocası Murat Şimşek defnedildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Kayseri’den Niğde’ye giderken otomobilin şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada yaşamını yitiren tekvando antrenörü Murat Şimşek (40) kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

Kaza dün saat 18:30 sıralarında Kayseri- Niğde karayolu Gülbayır Mahallesi’nde meydana geldi. Niğde’ye antrenman maçına giden tekvando hocası Murat Şimşek kullandığı otomobil şarampole devrildi.

Kazada, sürücü Murat Şimşek ile otomobilde bulunan 4 sporcu yaralandı. Çevredekilerin ilk müdahalesi sonrası ihbar üzerine kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

 

 

Yaralılar önce Yeşilhisar Devlet Hastanesi’ne  daha sonra da Kayseri Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Murat Şimşek, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.  Murat Şimşek’in cenazesi ailesine teslim edildi. İkindi namazının ardından Hulusi Akar Camii’inde kılınan cenaze namazına Tekvando Federasyon Başkanı Metin Şahin, Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, TFF Kayseri Bölge Müdürü ve Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Mutlu Önal, tekvando antrenörleri ile Murat Şimşek’in yakınları katıldı. Genç antrenörün cenazesi daha sonra Anbar mezarlığında toprağa verildi.

 

0
mutlu
Mutlu
6
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen