Fotoğraflı (50)
1:11

Rektör Fazıl Özsoylu: “Sorunlar fazlasıyla mevcut, çözümleriyle birlikte raporlanacak”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Valilik, İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Üniversitelerce düzenlenen Mesleki Eğitim Çalıştayı’nda konuşan Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Rektörü Ahmet Fazıl Özsoylu, “Sorunların bir hayli fazla olduğunu ifade etmek gerekiyor, gerek okullarımızın alt yapıları gerekse de yasal mevzuat açısından ciddi sorunlar mevcut. Bu sorunlar tabii ki çözülmesi imkânsız problemler değiller. Temenni ediyoruz ki bu problemler bir raporda toplanacak ve yetkili mercilere gönderilecek” dedi.

Kayseri Valiliği, İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Üniversiteler iş birliğiyle düzenlenen Mesleki Eğitim Çalıştayı’nın ikinci günü de tamamlandı. Çalıştayın ikinci gününde AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, İl Millî Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, Kayseri Üniversitesi Rektörü Kurtuluş Karamustafa, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Rektörü Ahmet Fazıl Özsoylu, meslek odalarının temsilcileri ve iş insanları katılım sağladı.

Çalıştayın eğitim noktasında önemli konuların tespit edilmesi ve masaya yatırılması açısından çok verimli geçtiğini belirten Rektör Fazıl Özsoylu, “Tespit edilen problemler doğrultusunda çözüm önerileri de geliştirildi, çalıştayın en iyi yanı da hem eğitmenlerimizin hem de öğrencilerimizin de içerisinde yer almasıydı. Sorunların bir hayli fazla olduğunu ifade etmek gerekiyor, gerek okullarımızın alt yapıları gerekse de yasal mevzuat açısından ciddi sorunlar mevcut. Bu sorunlar tabii ki çözülmesi imkânsız problemler değiller. Temenni ediyoruz ki bu problemler bir raporda toplanacak ve yetkili mercilere gönderilecek. Kayseri’nin hayırseverler açısından çok etkin bir yanı da mevcut, hayırseverlerin desteği ve devlet eliyle sorunların bir an evvel çözüme kavuşturulması şehrin bir başarısı olacaktır” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen