1. Haberler
  2. Güncel
  3. Milletvekili Aşkın Genç; “12 Eylül’ün kalıntıları hala Kayseri’de mevcuttur”

Milletvekili Aşkın Genç; “12 Eylül’ün kalıntıları hala Kayseri’de mevcuttur”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP il danışma kurul toplantısında konuşan CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç; “Kayseri’de Pınarbaşı seçimlerini ikinci kez kazandık yine bize o mutluluğu yaşatmadılar. Şerafettin Bahadır’a hunharca bir saldırı gerçekleşti biz bu saldırıların 12 Eylül’le biti demiştik ama ne yazık ki 12 Eylül’ün kalıntıları hala Kayseri’de mevcuttur. Onun kısa zamanda ayağa kalkacağından hiçbir şüphem yok. Bu olayın bu tehditlerin olduğu aşikarken keşke emniyet güçlerimiz Kayseri’yi yönetenler bunun tedbirlerini keşke daha önce alabilmiş olsalardı” dedi.

 

CHP Kayseri İl Başkanlığı tarafından İl Danışma Kurul Toplantısı Kayseri İl Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Kurul toplantısına CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, CHP İlçe Belediye Başkanları, CHP İl Başkan Yardımcıları ve partililer katılım sağladı.

 

CHP il danışma kurul toplantısında konuşan CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç; “Kayseri’de Pınarbaşı seçimlerini ikinci kez kazandık yine bize o mutluluğu yaşatmadılar. Şerafettin Bahadır’a hunharca bir saldırı gerçekleşti biz bu saldırıların 12 Eylül’le biti demiştik ama ne yazık ki 12 Eylülün kalıntıları hala Kayseri’de mevcuttur. Onun kısa zamanda ayağa kalkacağından hiçbir şüphem yok. Bu olayın bu tehditlerin olduğu aşikarken keşke emniyet güçlerimiz Kayseri’yi yönetenler bunun tedbirlerini keşke daha önce alabilmiş olsalardı. Bize dedikleri gibi bir başvuru yok bir belge yok ama bu olay sahada konuşuluyorsa keşke tedbirler alınsaydı. Ama en azından yakalandılar, adalete hesap verecekler. Ben buradan tekrar kardeşim Şerafettin’e sağlık dileklerimi iletiyorum. İstanbul, Akdeniz’de belediyeleri kazanmak kolay, ama ben bu seçimlerde Anadolu’da bu başarıyı gördüm. 4 belediye kazanmak kolay iş değil burası Cumhur ittifakının en güçlü olduğu ama en çok oy kaybettikleri yerlerin başında geliyor. Bize bu onuru gururu yarattığınız için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Öte yandan Zor bir seçim dönemi atlattıklarını ifade eden CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin; “Kayseri’de belediyecilik anlamında sıkıntılarımız çok büyüktü 31 Mart’ta bu sıkıntılarla ilerledik. Adaylar olsun belediye meclis üyelikleri olsun çok zor ekonomik şartlarda oldu. Kayseri’de seçim bütçesi Recep Tayyip Erdoğan’ın Kayseri’ye gelişini duyuran masrafların 3’te biriydi. Belediyeyi arkasına alan, devleti arkasına alan, bürokrasiyi arkasına alan, özel kuruluşları arkasına alan bir yapıyla mücadele ettik. Göreve başladığımda yaptığım basın açıklamalarında iddialı bir rakamda bulunmuştum en az 4 taşra ve belediye ilçesi olmak üzere rakam koymuştuk bugün bu söylediğimiz rakamı oluşturduk.  Bugün CHP Belediye Başkanları aramızdalar. Seçimleri kazandık sevincimizi yaşayamadık emniyetin Pınarbaşı’nın huzuru için ses etmedik, seçim ertelendi ve yine sevincimizi yaşayamadık. CHP olarak hep huzuru düşündük hep sağduyuyu düşündük biz 2 Haziran’ı düşünmüyoruz biz 3 haziranı düşünüyoruz Pınarbaşı’nda birbirine yan bakan değil kol kola yürüyen bir Pınarbaşı istiyoruz demiştik biz üzerimize düşeni fazlasıyla yaptık” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen