1. Haberler
  2. Talas Haberleri
  3. İYİ Parti Talas Belediye Meclis Üyesi Ülker, “Talas Belediyesi, bir başka değerli yeşil alanımızı ticari amaçlarla satmayı planlıyor”

İYİ Parti Talas Belediye Meclis Üyesi Ülker, “Talas Belediyesi, bir başka değerli yeşil alanımızı ticari amaçlarla satmayı planlıyor”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Talas Belediye Meclis Üyesi Şahin Ülker, Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Osman Yılmaz Parkı’ndaki ağaçların kesileceğini ifade ederek, “Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi bunun için ilk adımı attı. Talas Belediyesi, bir başka değerli yeşil alanımızı ticari amaçlarla satmayı planlıyor” dedi.

İYİ Parti Talas Belediye Meclis Üyesi Şahin Ülker sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Osman Yılmaz Parkı’nın satılacağını iddia ederek, “Bu video, acı bir gerçeği gözler önüne seriyor. Dadaloğlu Parkı satıldı. Çocukların neşe içinde oynadığı, ailelerin huzur bulduğu, doğanın sesinin yankılandığı bu güzel park artık beton yığınına dönüşecek. Onun için artık çok geç… Şimdi sırada Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Osman Yılmaz Parkı var. Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi bunun için ilk adımı attı. Talas Belediyesi, bir başka değerli yeşil alanımızı ticari amaçlarla satmayı planlıyor. Bu karar, doğayla iç içe yaşamaya duyduğumuz ihtiyacı yok saymakla kalmıyor, aynı zamanda geleceğimizi de tehlikeye atıyor. Bırakın Avrupa Birliği ve Birleşmiş Milletler ortalamasını, bırakın Türkiye ortalamasını, Kayseri’deki ilçelerin bile yarısı kadar yeşil alana sahip ilçemizde bulunan yeşil alanlarımız bir bir elimizden kayarken, nefes alacak yer kalmıyor… Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Osman Yılmaz Parkı’ndaki bu güzel ağaçlar kesilecek, yerlerine beton bloklar dikilecek” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen