1. Haberler
  2. Güncel
  3. Anadolu Holding’in ilk satışı gerçekleşti: Doqu Home satıldı

Anadolu Holding’in ilk satışı gerçekleşti: Doqu Home satıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Mondihome’da çıkılan ihalede uygun şartların sağlanamaması nedeniyle ileri bir tarihte yeniden ihaleye çıkılacağını, Doqu Home’un ihalesini alan şirketin de TMSF ve Rekabet Kurumu’ndan onay aldığını söyleyerek şirketin tescil edildiğini duyurdu.
Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, Weavers, Doqu Home, Gümüşsuyu Halı ve Vellteks’in satış ihaleleriyle alakalı ilerleyen süreç hakkında bilgi verdi.
5 Martta Weavers’ın, 8 Martta Doqu Home’un, 12 Martta Gümüşsuyu Halı’nın ve 13 Martta Vellteks için ihale süreçlerinin gerçekleştirildiğini söyleyen Ertekin, Doqu Home’un satışı için TMSF ve Rekabet Kurulu’nun onay süreçleri işleyeceğini belirtmişti. Ertekin, konuya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden “TMSF fon kurulu ve Rekabet kurumunun satışın uygun olduğuna karar vermesi sonrasında ihaleyi alan firma ihale bedelini peşin olarak ödemiş ve bugün itibarı ile Kayseri Ticaret Sicil Gazetesi’nde Doqu Home ihaleyi alan şirket adına tescil edilmiştir” ifadelerine yer verdi.
Ertekin, ayrıca 25 Haziranda yapılan Mondihome ihalesinde tekliflerde uygun şartların sağlanamadığını ve ileri bir tarihte tekrardan ihaleye çıkılması kararının alındığını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
19
sinirli
Sinirli
5
_a_rm_
Şaşırmış
3
be_en
Beğen