1. Haberler
  2. Siyaset
  3. DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan Adayı Türkmen, “Kocasinanlı Kadınlar Şanslı Olacak”

DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan Adayı Türkmen, “Kocasinanlı Kadınlar Şanslı Olacak”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan Adayı Kadir Türkmen, ilçenin ortasından geçen Kuzey Çevreyolu’nda gerçekleştirecekleri projelerle Kocasinanlı kadınların hem ev ekonomisine hem de ülke ekonomisine katkı sağlayacağını söyleyerek, “Özellikle kadınlara tahsis edeceğimiz yerlerle, kadınlarımız ürettikleri ürünleri buralarda satabilecekler. Bu sayede ülke ekonomisine de katkı sağlamış olacaklar” dedi.

Kocasinan ilçesinin gelişmesi için birçok proje hazırladıklarını ve bu projelerden en çok kadınların faydalanacağını söyleyen DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan Adayı Kadir Türkmen, özellikle ilçenin tam ortasından geçen Kuzey Çevreyolu’nu değerlendireceklerini açıkladı.
Türkmen, “Neredeyse ilçemizin tam ortasından geçen Kuzey Çevreyolunu kullanan araçlar ilçemize uğramadan gidiyor. Biz göreve geldiğimiz takdirde gerekli izinleri alarak yapacağımız çalışmalarla Kuzey Çevreyolu’nu Kocasinan ilçesinin ekonomisine katkı sağlaması için kullanacağız. Özellikle kadınlara tahsis edeceğimiz yerlerle, kadınlarımız ürettikleri ürünleri buralarda satabilecekler. Bu sayede ülke ekonomisine de katkı sağlamış olacaklar” dedi.

1 Nisan tarihi itibariyle göreve geldikleri takdirde hem ilçeyi hem de ilçede yaşayanları düşünen projeler gerçekleştireceklerini ifade eden Kadir Türkmen, “İlçemiz sadece rutin belediyecilik hizmetlerini almayacak. İlçede bulunan vatandaşlarımız hem kazanacak hem kazandıracak. Geliştirdiğimiz projeleri hayata geçirdiğimiz takdirde Kocasinan’da herkes mutlu olacak” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen