1. Haberler
  2. Eğitim
  3. KPSS ön lisans başvuruları başladı

KPSS ön lisans başvuruları başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KPSS’nin ön lisans ayağı için heyecan dorukta! ÖSYM’nin duyurusuna göre, 2024 KPSS ön lisans başvuruları başladı. Adaylar, ÖSYM Başvuru Merkezleri’nden ya da hızlıca “https://ais.osym.gov.tr” internet adresinden bu büyük fırsatı kaçırmamalılar. Bilgi kıtlığı çekmeyecekleri gibi, detaylar 2024 KPSS Ön Lisans Kılavuzu’nda bulunuyor.

ÖSYM’nin bomba duyurusuna göre, KPSS ön lisans başvuruları 2 Temmuz 2024’e kadar devam edecek. Sınava gireceklerin takvimlerini ayarlaması için bu tarihleri kaçırmamaları önemli.

ÖSYM’nin KPSS için heyecanı dinmiyor! Sınav 1 Eylül 2024’te gerçekleşecek. Ama bekleyin, Diyanet İşleri Başkanlığı için ayrı bir sınav daha var! Din hizmetlerinde görev almak isteyenler için DHBT 22 Eylül 2024’te yapılacak.

Başvuru için acele edin! 13 Haziran’da başlayan başvurular, 2 Temmuz 2024’e kadar sürecek. Din hizmetlerinde görev almak isteyenlerin başvuru tarihleri ise 9-15 Ağustos 2024 arasında. Unutmayın, DHBT’ye başvuracak adaylar, KPSS Ön Lisans Sınavı’na da başvurmalılar.

Başvurular artık çok daha kolay! Elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla ya da kendi başınıza, saat 10.00’dan itibaren ÖSYM’nin web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden yapabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen