1. Haberler
  2. Siyaset
  3. DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan Adayı Türkmen: “Hizmet girmeyen, ulaşılmayan mahallelere de hizmet götüreceğiz”

DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan Adayı Türkmen: “Hizmet girmeyen, ulaşılmayan mahallelere de hizmet götüreceğiz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan Adayı Kadir Türkmen, vatandaşların hizmetteki eşitsizlikten yakındıklarını ifade ederek “Otobüs seferlerinin yetersiz olduğu ve otobüslerin girmediği yerlerin olduğunu ve bu nedenle vatandaşımızın sıkıntı yaşadığını ilk ağızdan dinledik, kazandığımız takdirde hizmet girmeyen mahallelere hizmet götüreceğiz, vatandaşlarımızın dertlerine deva olacağız” dedi.
Demokrasi ve Atılım Partisi Kocasinan Belediye Başkan Adayı Kadir Türkmen, vatandaşlarla bir araya gelerek ulaşım hususundaki problemlerini, taleplerini dinledi ve istişarelerde bulundu. İktidara mensup belediyelerin hizmet konusunda eşit davranmadıklarını ifade eden Türkmen, “Yaptığımız ziyaretlerde hizmetteki eşitsizliği bir kez daha görme fırsatı bulduk, vatandaşlarımız da bu konuda büyük serzenişte bulundu. Otobüs seferlerinin yetersiz olduğu ve otobüslerin girmediği yerlerin olduğunu ve bu nedenle vatandaşımızın sıkıntı yaşadığını ilk ağızdan dinledik” dedi.
Yerel seçimde seçildikleri takdirde yeni bir hizmet anlayışı sergileyeceklerini belirten Türkmen, “Her hizmette olduğu gibi ulaşım konusunda da yetkili belediye ve işletmelerle görüşerek, hizmet girmeyen mahallelere hizmet götüreceğiz, ulaşılmayan mahallelere ulaşacağız ve vatandaşlarımızın dertlerine deva olacağız” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen