1. Haberler
  2. Güncel
  3. Trafikte birbirini darbeden sanıklara 2‘Şer bin 240’ar TL para cezası

Trafikte birbirini darbeden sanıklara 2‘Şer bin 240’ar TL para cezası

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ’de trafikte seyir halindeyken kural ihlali yaptıkları iddiasıyla sopayla birbirini darp eden E.Ö. (28), ile H.A. (23), 2’şer bin 240’ar TL para cezasına çarptırıldı.
Olay, geçen yıl 19 Haziran’da merkez Kocasinan ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, trafikte seyir halinde olan E.Ö ile H.A. arasında kural ihlali yapıldığı gerekçesiyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu iki şüpheli birbirini sopa ile darp etti. Tarafların birbirinden şikayetçi olmasının ardından her ikisi hakında da ‘basit yaralama’ suçundan dava açıldı.
Kayseri 1’inci Asliye Ceza Mahkemesinde görülen davada müşteki sanıklar hazır bulundu. Şikayetçi olmadığını belirten E.Ö., “İlk önce o kafama vurdu. Ardından ben de sopayla ona vurdum. Şikayetçi değilim” dedi.
H.Ö., de şikayetçi olmadığını belirterek, ilk vuran kişinin kendisi olduğunu, olayından bir anlık sinirle meydana geldiğini anlattı.Mahkeme hakimi her iki sanığı da ‘basit yaralama’ suçundan 112 gün karşılığı 2’şer bin 240’ar TL para cezasına çarptırdı. Hakim, E.Ö.’nün cezasını sabıkasız olduğu gerekçesiyle ertelerken, diğer sanığın cezasını ertelemedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen