1. Haberler
  2. Adliye
  3. Kayseri’de düğün sonrası uzman çavuşun öldüğü kavganın sanığına 15 yıl hapis

Kayseri’de düğün sonrası uzman çavuşun öldüğü kavganın sanığına 15 yıl hapis

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mimsin Mahallesi’ndeki düğün salonu çıkışında 26 yaşındaki uzman çavuş U.C.D.’nin hayatını kaybettiği bıçaklı kavganın bugün görülen karar duruşmasında sanık 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Olay, 24 Eylül 2023 tarihinde Kayseri’nin Melikgazi ilçesine bağlı Mimsin Mahallesi’nde yan yana bulunan iki düğün salonu önünde meydana geldi. Otoparkta başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada Diyarbakır’da görev yapan 26 yaşındaki Uzman Çavuş U.C.D. bıçaklaması sonucu hayatını kaybetti. Olayla ilgili F.B. bir gün sonra yakalandı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan F.B.’nin yargılanmasına devam edildi. 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen karar duruşmasına tutuklu sanık F.B. ve uzman çavuş U.C.D.’nin annesi, babası, eşi ile taraf avukatları katıldı.
TUTUKLU SANIK F.B.: KEŞKE BÖYLE OLMASAYDI, ÇOK PİŞMANIM
Katılanlar vekili, “Olay yerinde kullanılan silah U.C.D.’nin silahı olmadığı bellidir. En ağır cezayı almasını talep ediyoruz” dedi. Duruşmaya katılan tutuklu sanık F.B. ise, “Ben ailem ve kendime yapılan saldırıyı önlemek istedim. Çok pişmanım keşke olmasaydı” dedi.
Mahkeme heyeti sanığa ‘haksız tahrik altında kasten adam öldürme’ suçundan 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
MAKTUL U.C.D. YAKINLARI KARARA TEPKİ GÖSTERDİ
Kararın açıklanmasının ardından U.C.D.’nin yakınları karara tepki gösterirken bazıları fenalık geçirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen