1. Haberler
  2. Kayserispor
  3. Kayserispor Süper Lig’de

Kayserispor Süper Lig’de

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

TFF’nun aldığı karara göre Kayserispor önümüzdeki sezon Süper Lig’de mücadele etmeye devam edecek.

Süper Lig’de küme düşme bu sezon için kaldırıldı. Lig sıralamasına göre küme düşen Kayserispor 2020-2021 sezonunda Süper Lig’de yer alacak.
2020 – 21 sezonu 21 takımlı oynanacak. 4 takım küme düşerken 3 takım Süper Lig’e yükselecek. 2021 – 22 sezonunda ise Süper Lig 20 takımla devam edecek.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, TFF Başkanı Nihat Özdemir ve Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

BAKAN KASAPOĞLU’NUN AÇIKLAMALARI

“Ne kadar farklı düşüncelerimiz olursa olsun amacımız Türk sporunun çıkarları olduğu sürece başaramayacağımız hiçbir şey yok. Çok verimli bir toplantı oldu. Önemli istişarelerde bulunduk. Türkiye’nin her alanda olduğu gibi sporda da zirveye oynama iddiası var. Sporun sadece birkaç branşında değil tamamını geliştirme projemiz var. Sayın Cumhurbaşkanımızın spora verdiği önemi biliyorsunuz. Geldiğimiz nokta çok ama çok önemli. Salgın sürecinin başından beri bunu bir fırsata dönüştürmeye çalıştık.”

MEHMET SEPİL: “KARARLAR TÜRK FUTBOLUNA HAYIRLI OLSUN”

“Bu sezonun kazasız belasız tamamlanması bizim için en büyük kazanç oldu. Sadece iki maçımız kaldı. Kulüpler ile bir toplantı yaptık. Bu toplantıda özellikle Türk futbolunun önünde bulunan önemli konuları tartıştık. Burada konulardan en önemlisi Malatyaspor, Kayserispor ve Ankaragücü takımlarının bir talebi vardı. Bu talepleri değerlendirdik. Bir mektupla başkana ulaştırdık. Onun dışında yabancı sınırlamasının bir yıl ertelenmesi konusu vardı. Alınan kararların Türk futbolu adına hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen