cover-1721651251649
2:57

Kayserispor Alt Yapı sorumlusu ve antrenörlerinden ASKF’ye ziyaret

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayserispor Alt Yapı Sorumlusu Alper Kelkitli, yaş grupları antrenörleri, Akademi İdari Sorumlusu Mustafa Altun, TFF Bölge Müdürü ve Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mutlu Önal ile Futbol İl Temsilcisi Mehmet Yücel’i ziyaret etti.

Kayserispor’da geçtiğimiz gün Alt Yapı Sorumluluğu görevine tekrar getirilen Alper Kelkitli, alt yaş kategorilerinde görev yapan antrenörler ve Akademi İdari Sorumlusu Mustafa Altun ile Önce TÜFAD’a sonrasında ise ASKF’yi ziyaret etti. TFF Bölge Müdürü ve Kayseri ASKF Başkanı Mutlu Önal ile Futbol İl Temsilcisi Mehmet Yücel, Kayserispor alt yapı antrenörlerini Sümer Amatör Evi’nde ağırladı.

MUTLU ÖNAL: KAYSERİ’DEKİ 105 FUTBOL KULÜBÜ KAYSERİSPOR’UN ALT YAPISI OLMALI

Ziyarette konuşan TFF Bölge Müdürü ve Kayseri ASKF Başkanı Mutlu Önal, “Federasyon olarak ‘çocuklarımız için neler yapabiliriz?’ onun kaygısındayız. Kayserispor bizim marka değerimiz. Dışarıdan transferlerle bu işin olmayacağını herkesin bilmesi lazım. Nice yanlış transferler yapılıyor. O yanlış yapılan transferlere verilen para alt yapıya harcansa nice futbolcular yetişir. İlimizde 105 futbol takımı var. Bu takımlar Kayserispor’un alt yapısı olması lazım. Buradan çıkan futbolcular ilk Kayserispor’a getirilmeli, beğenmezse başka kulüplere gitmeli. Bizim buradan Sivas ya da Alanya’ya giden milli takım seviyesine çıkan çocuklar var” diye konuştu.

MEHMET YÜCEL: KAYSERİSPOR İLE KAYSERİ AMATÖRÜ BİR BİRİNE ENTEGRE OLMASI GEREKİYOR

Futbol İl Temsilcisi Mehmet Yücel, “Bugün Kayserispor alt yapısında görev yapan ama geçmişte ilimizin amatör takımlarında top oynamış, görev yapmış bir çok isim var. Burası bizim evimiz, hepiniz hoş geldiniz. Kayserispor bizim göz bebeğimiz. Alt yapı bir takımın olmazsa olmazı. Hele hele Kayserispor gibi profesyonel bir takımın alt yapısı. Alt yapıdan yetişen çocuk diğerini zorlayarak A takıma renk vermesi gerekiyor. Kayserispor ile Kayseri amatörü bir birine entegre olması gerekiyor. Biz burada bir çocuğu duyuyoruz, hemen Sivasspor’a ya da Alanya’ya gidiyor.  Bence gitmemeli. Gerekirse 10 değil 15 lira verilip o çocuk alınmalı. Kayserispor’a amatör kulübe 5 lira vermek bir şey kaybettirmez ama amatör takımın bir çocuk daha çıkarması için motivasyon olur. Mutlu Önal başkanımızın da söylediği gibi inşallah bayrağı bir adım ileriye götürmek için buradayız. Size sağlamamız gerken neyse destek konusunda her zaman buradayız” ifadelerini kullandı.

ALPER KELKİTLİ: GAYEMİZ ‘KAYSERİ FUTBOLUNA VE KULÜBÜMÜZE NELER KAZANDIRABİLİRİZ?

Kayserispor Alt Yapı Sorumlusu Alper Kelkitli ise, “Mutlu Önal ve Mehmet Yücel’e misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.  Liglere katılan 105 takımla entegreli çalışacağız. Önceki yaşananları kapattık, yeni bir sayfa açtık. Gayemiz ‘Kayseri futboluna ve kulübümüze neler kazandırabiliriz?’ o.  Amacımız, gayemiz tek” dedi.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen