1. Haberler
  2. Develi Haberleri
  3. Kayseri’de iş yeri açma konusunda çevrimiçi hizmet verilecek

Kayseri’de iş yeri açma konusunda çevrimiçi hizmet verilecek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) – Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, vatandaşların işlerinin hızlandırılması, iş yeri açma ve çalışma ruhsatı alınması konuları hakkında kolaylık sağlamak amacıyla tüm ilçelerde çevrimiçi hizmet verilmesi adına İtfaiye Daire Başkanlığı’na talimat verdiğini açıkladı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Develi ziyareti sırasında, vatandaşların işlerinin hızlandırılması, iş yeri açma ve çalışma ruhsatı alınması konuları hakkında tüm ilçelerde çevrimiçi hizmet verilmesi adına İtfaiye Daire Başkanlığı’na talimat verdiğini duyurdu.
Konu hakkında bilgi veren Büyükkılıç, “Tüm ekiplerimizle, altyapı kuruluşlarımızla el ele gönül gönüle güzel insanlarımızın istedikleri ne varsa yapma yönünde gayret gösteriyoruz. İtfaiye hizmetlerinin de yerinden hizmet verme mantığı içerisinde bu bölgeden verilmesi yönünde ilgili daire başkanlığımıza talimatımızı verdik. Bu çalışmamız da hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.
Bilgi İşlem İdaresi Başkanlığı ile beraber başlatılacak olan çalışma kapsamında, vatandaşlar belediye ve itfaiye istasyonlarına gitmeden internet üzerinden çalışma ruhsatı ya da iş yeri açma konusu hakkında başvuru yapmaları halinde, itfaiye kısmının da tıklanması sağlanacak ve ekiplerin yapacağı inceleme sonrasında vatandaşı yormadan, işlemler hızlandırılacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen