1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Başkan Çolakbayrakdar: “Kayabaşı’na Kapalı Pazar Yeri yapacağız”

Başkan Çolakbayrakdar: “Kayabaşı’na Kapalı Pazar Yeri yapacağız”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayabaşı Mahallesi’ndeki vatandaşların bir süredir pazar yeri talebi olduğunu ve yapılacak proje doğrultusundaki alan kamulaştırılması çalışmalarında sonuca gelindiğini ifade eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayabaşı Mahallesi’ne Kapalı Pazar Yeri yapılacağını söyledi.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Mehmet Büyükince Kur’an Kursu açılışı sonrası Kayabaşı Mahallesi, Kocasinan bazındaki çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kayabaşı ve diğer mahalleler doğrultusunda birçok farklı talebin olduğunu belirten Başkan Çolakbayrakdar, Kayabaşı Mahallesi kapsamında “Mahallenin bir pazar yeri var ancak kapalı bir yapıya sahip değil. Kapalı Pazar Yeri’nin mülkiyeti bize ait değildi. Bu alanın kamulaştırılmasında yapmış olduğumuz çalışmaların da artık sonuna geldik ve Kayabaşı’na kapalı bir pazar yeri yapacağız. Bu projemizi sıraya aldık ve ayrıca bu bölgenin imarlı bir şekilde yapılaşabilmesi için bir adım atmamız gerekiyor. Geçmişten bu yana yapılan birçok imarsız yapı var ancak geçmişi konuşacak değiliz. Yeni açtığımız yollar, yaptığımız parklar sayesinde bu imar çalışmaları belli bir noktaya geldi ve bu süreci daha hızlı bir şekilde devam ettireceğiz” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
2
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen