1. Haberler
  2. Haber
  3. Ruanda Büyükelçisi Williamsdan Kayseri OSBye ziyaret

Ruanda Büyükelçisi Williamsdan Kayseri OSBye ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

RUANDA Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Williams Nkurunziza ve beraberindeki heyet, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan’ı ziyaret etti.

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Ruanda Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Williams Nkurunziza ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Ziyarette konuşan Nursaçan, Ruanda heyetini Kayseri’de görmekten memnuniyet duyduklarını belirterek, Türkiye ile Ruanda arasında devam eden sanayi, ticari, sosyal, kültürel ve eğitim alanlarında devam eden faaliyetlerin gün geçtikçe artmakta olduğunu söyledi.  Nursaçan, Ruanda ile yatırım ve ticari ilişkilerin gelecekte daha iyi seviyelerde olmasını ümit ettiklerini ifade etti.

Ruanda Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Williams Nkurunziza ise, Kayseri’de bulunmaktan dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek, Kayseri ve Ruanda arasında birçok sektörde işbirliğinin artırılması için, Türk şirketlerine yatırım, üretim, ticaret, turizm, eğitim ve kültürel alanlarda sağlanan imkan ve kolaylıklar hakkında bilgiler verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen