1. Haberler
  2. Haber
  3. Eskişehir İl Sağlık Müdürü Bildirici, iki ilçedeki sağlık hizmetlerini yerinde inceledi

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Bildirici, iki ilçedeki sağlık hizmetlerini yerinde inceledi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ESKİŞEHİR (AA) – Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Yaşar Bildirici, koordinasyon, izleme ve değerlendirme çalışmaları kapsamında Sarıcakaya ve Mihalgazi ilçelerindeki sağlık kuruluşlarına ziyaretlerde bulundu.

Bildirici, Sarıcakaya Kaymakamı Tarık Orhan, Sarıcakaya Belediye Başkanı Ahmet Dönmez, Mihalgazi Kaymakamı Faruk Çiçek ve Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Güneş Akgün ile bir araya gelerek, iki ilçedeki sağlık hizmetleri üzerine fikir alışverişinde bulundu.

Sağlık kuruluşları ve hastaneleri ziyaret eden Bildirici, tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyaretlerinde şubat ayında yapımına başlanan Sarıcakaya Entegre Sağlık Merkezi inşaatını yerinde inceleyen Bildirici, 3 Birimli Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu olarak hizmet vermesi planlanan inşaat projesine dair bilgi aldı.

Sağlık merkezinin yapımına dair konuşan Bildirici, projenin bölge halkına getireceği faydaların altını çizerek, sağlık hizmetlerinde sürekli iyileşme ve gelişme hedeflerinin kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen