1. Haberler
  2. Belediye Haberleri
  3. KAYMEK ve ALO 153 İletişim Merkezi’nden çağrı merkezi kursu iş birliği

KAYMEK ve ALO 153 İletişim Merkezi’nden çağrı merkezi kursu iş birliği

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) tarafından düzenlenen Çağrı Merkezi Kursu öğrencilerine Basın Yayın ve Halka İlişkiler Daire Başkanlığı bünyesindeki Alo 153 İletişim Merkezi’nde uygulamalı eğitim verdi.

KAYMEK tarafından Çağrı Merkezi Kursu düzenlenirken, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halka İlişkiler Daire Başkanlığı bünyesindeki Alo 153 İletişim Merkezi ve Beyaz Masa da kursa destek verdi.
Bu kapsamda, Çağrı Merkezi Operatörü Kursu düzenleyen KAYMEK’e, kursta öğrencilere aktarılan teorik eğitimlerinin ardından Basın Yayın ve Halka İlişkiler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Alo 153 İletişim Merkezi ve Beyaz Masa birimi teknik donanımı ve personeliyle uygulamalı eğitim noktasında destek verdi.
KAYMEK Çağrı Merkezi Kursu’nda toplamda 544 saatlik teorik eğitimler alan 16 kursiyer, Alo 153 İletişim Merkezi ve Beyaz Masa biriminde Halka İlişkiler Şube Müdürü Ayten Özsoy koordinesinde uygulamalı eğitim verildi.
Alo 153 İletişim Merkezi ve Beyaz Masa birimlerini KAYMEK Çağrı Merkezi Kursu öğrencilerine tanıtan Halka İlişkiler Şube Müdürü Özsoy, birimlerin genel işleyişleri hakkında kursiyerleri bilgilendirdi. Alo 153 İletişim Merkezi ve Beyaz Masa birimlerinin ilgili sorumlularınca ise kursiyerlere birimlerin sorumluluk alanındaki konu başlıkları, vatandaşlara sunulan çözüm ve memnuniyet odaklı hizmet tanıtılırken, kursiyerler öğrendiklerini uyguladı.
16 öğrenci bulunan kursta eğitimini tamamlayan kursiyerler MEB onaylı belgesini almaya hak kazandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
be_en
Beğen