1. Haberler
  2. Bölgesel
  3. Zeytinburnu Belediye Başkanı Arısoy’dan Karatay’ın bahçelerine övgü

Zeytinburnu Belediye Başkanı Arısoy’dan Karatay’ın bahçelerine övgü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KONYA (AA) – Karatay Belediyesi tarafından Konya'ya kazandırıldıktan sonra şehrin gözde mekanları haline gelen Mevlana Gül Parkı, Lavanta Bahçesi ve Hobi Bahçesini ziyaret eden Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, ilçenin bahçelerini çok beğendiğini ifade etti.

Karatay Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Arısoy, Karatay'ı ziyareti sırasında Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'dan yatırımları hakkında bilgi aldı.

Arısoy, belediyeler arası iş birliği ve tecrübe paylaşımının önemine vurgu yaparak, Karatay'ın bahçelerini ve yeşil alan çalışmalarını çok beğendiğini söyledi.

Karatay Belediyesinin çevreye duyarlı projelerini yerinde görmekten büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Arısoy, “Lavanta ve Gül bahçeleri, hem estetik hem de ekonomik açıdan örnek projeler. Hobi Bahçesinde de vatandaşlar toprakla buluşuyor, şehrin stresi ve gürültüsünden uzaklaşıyor. Gerçekten hepsi birbirinden güzel projeler.” diye konuştu.

Karatay Belediye Başkanı Kılca da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ortak projelerde birlikte çalışmaktan mutluluk duyacaklarını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen