1. Haberler
  2. Güncel
  3. Türkiye Adalet Akademisi’nin Tapu İptali ve Tescil Davaları meslek içi eğitimi Kayseri’de başladı

Türkiye Adalet Akademisi’nin Tapu İptali ve Tescil Davaları meslek içi eğitimi Kayseri’de başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Adalet Akademisi’nin Tapu İptali ve Tescil Davaları meslek içi eğitimi Kayseri’de başladı

Türkiye Adalet Akademisi Meslek tarafından düzenlenen ve 120 hakimin katıldığı tapu iptali ile tescil davaları konusunda bilgilendirilecekleri meslek içi eğitim başladı. Tapu İptali ve Tescil Davaları ile bilgiler verilecek.

Meslek içi eğitim açılış programında konuşan Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, “Kayserimiz kadim bir kültürün, ticaretin bin yıllardır merkezi konumda. Biz toplantının, Kayseri tercih edilerek yapılmasından son derece mutluyuz ve akademi yönetimine de teşekkür ediyoruz. Bundan sonra yapılacak eğitimlerde de Kayseri’nin gözden ırak tutulmamasını arzu ediyoruz. Adalet Akademimiz yargı teşkilatımıza bilgili, becerikli, dürüst, namuslu ve ahlaklı hakim savcı yetiştirmek içi gayret ediyor bunu biliyor takip edip, takdir ediyoruz. Bu çalışmalarda da kendilerine kolaylıklar ve başarılar diliyoruz” diye konuştu.
Türkiye Adalet Akademisi Başkanı Muhittin Özdemir; “Meslek içi eğitimlerimizden birini bugün Kayseri’de gerçekleştiriyoruz. Bugün tapu iptali ve tescil davaları konusunu ele alıyoruz. Bu bölgeden ve Türkiye’nin değişik illerinden 120 hakim şu an burada tapu iptali konusunda Yargıtay’ın ilgili daire başkanı ve ilgili üyelerinin konuya ilişkin açıklamalarını dinleyecekler. Umarım faydalı bir eğitim süreci olur” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen