1. Haberler
  2. Güncel
  3. Tüm Zorluklara “Evet” Dediler..(VİDEO HABER)

Tüm Zorluklara “Evet” Dediler..(VİDEO HABER)

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kübra Emiroğlu Kaygın (28) ve Kemal Kaygın (30) koronavirüs tedbirleri kapsamında, davetlilerin otomobilleriyle katıldığı düğün ile evlendi. Çift, açık havada hazırlanan sahnede dans ederken, arkadaşları araçlarından inmeden onları izledi.

Özel bir işletmede sevkiyat müdür yardımcısı olarak çalışan Kemal Kaygın, hayatını bir süredir görüştüğü Kübra Emiroğlu ile birleştirme kararı aldı. Melikgazi Belediyesi Evlendirme Dairesi’nde yapılan sade nikah töreniyle evlenen çift, koronavirüs nedeniyle düğünü ise iptal etti. Bunun üzerine çiftin arkadaşları sürpriz bir eğlence hazırladı. Çift için, Talas ilçesindeki şehir manzaralı açık alanda özel sahne hazırlandı. Çift, davet üzerine gittikleri alanda araçlarda hazır bekleyen arkadaşları tarafından karşılandı. Sahneye çıkan çift, müzik eşliğinde ilk danslarını yaparken, arkadaşları koronavirüs tedbirleri kapsamında araçlardan inmeden onları izleyip, mutluluklarına ortak oldu.

Bilindiği üzere korona virüsü nedeniyle düğün salonları kapalı. Düğün salonları açık olmadığından dolayı  evlenen çift, farklı bir düğüne de imza atmış oldu. Düğüne katılan misafirler araçlarından düğüne eşlik ettiler. Bu sayede sosyal mesafe kuralı da korunmuş oldu.

Bundan Sonra Düğünler Ne Olacak?

Koronavirüs salgını, hayatın her alanına yeni kurallar getirdi.Virüs sonrası Düğünlerin ertelenmesi kararı alınmıştı ve bütün planlar etlenmişti. Hayatın normale dönmesi sonrasındaysa ‘yeni normal hayat’ta düğünlerin nasıl olacağı konuşuluyor. Görünen o ki bu yıl halay çekmek, dans etmek hayal olarak kalacak, düğün olsa dahi herkes masasında oynayacak. Düğünlerde bundan sonra mesafelere dikkat edilecek. Gerekirse bir çok adet
uygulanmayacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen