1. Haberler
  2. Kayserispor
  3. Sözcü Samet Koç’tan alt yapı vurgusu

Sözcü Samet Koç’tan alt yapı vurgusu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, Kayseradar ve Radyoradar ortak yayınında Salih Zeki Çetin ve Melih Kamış’ın moderatörlüğündeki ‘Konuşacaklarımız Var’ programının konuğu oldu.

Devre arasında bir transfer planının olmadığını ve şu anki amaçlarının mevcut futbolcuların ödemesini zamanında yapmak olduğunu söyleyen Sözcü Samet Koç, “Taraftarlarımız da bu konuda bizlere anlayış göstermeli. İçerideki oyuncumuzun maaşını ödeyemezken dışarıdan başka bir futbolcu getirmek ancak insanları kandırmak olur. Bir süre sonra daha büyük problemlerle karşı karşıya kalırız. Şu anki tek çaremiz elimizdeki kıt imkânları doğru yere aktarmak” şeklinde konuştu.

‘ALT YAPIYA KAYNAK ÜRETMEK ZORUNDAYIZ’

Mevcut ekonomik darboğaz içerisinde futbolcuların maaşlarını ödemeye çalışmaktan alt yapıya kaynak ayıramadıklarını belirten Sözcü Koç, “Asıl yatırımı aslında alt yapımız hak ediyor, büyük İstanbul takımları talep sayesinde kaynak üretebiliyor, bu noktada bizler Anadolu takımı olarak çok zorlanıyoruz. Alt yapıyı geliştirdiğimiz ve gelir/giderin eşitlendiği gün, Kayserispor’da başarı sağlanacak” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen