1. Haberler
  2. Güncel
  3. OSB 21. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi

OSB 21. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

– Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) 21. Olağan Mali Genel Kurulu’nda konuşan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, “Hepinizin bildiği gibi bir hafta önce Kayseri’mizde büyük bir oyun oynandı. Memleketimizin, berrak havasını karartmaya çalıştılar, birçok provokasyon yapıldı. Bizim birlik ve beraberliğimize dinamit konmaya çalışıldı. Ama ne yaparsa yapsınlar bu şehir huzur, birlik ve beraberliğin ve kardeşliğin şehri” dedi.

OSB 21. Olağan Mali Genel Kurulu gerçekleştirildi. Kurul’da konuşan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, fuarların artmasının sadece ilimizin sanayi ve ekonomisine değil aynı zamanda turizmine de büyük katkı sunduğunu söyledi. Çiçek, “İnşallah Mali Genel Kurulumuz hayırlı, uğurlu olur. Geçen yıl afetten sonraydı ve bu genel kurula geldiğinde de zamanın ne kadar çabuk geçtiğini görmüş olduk. Yine tıklım tıklım coşku içerisinde bir mali genel kurul yapılmıştı. Çok şükür şimdi yine sanayicileri, dostlarımızı karşımda görünce aynı coşkunun yine devam ettiğini görüyorum. Ben Organize Sanayi Bölgesi başkanını ve yönetimini tebrik ediyorum. Çünkü gerçekten takip ettiğimde özellikle fuarların artmış olması ve tüm Türkiye’de bilinir olması, ihracata Sanayi ve Ticaret Odası başkanımız burada, direkt katkı sunduğunu görüyor olmaktan ilin valisi olarak çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Ayrıca meslek yüksek okulunun imzalarının atılması, fakültenin yapılacak olması, sağlık merkezi bunların hepsi kısa süre içerisinde protokollerinin tamamlanarak başlatılması beni ayrıca çok mutlu etti. Fuarların artması sadece ilin sanayisi ve ekonomisine değil turizmine de büyük katkı sundu. Fuar zamanı bütün otellerimizin dolu olduğunu bizzat otel sahiplerinden duymak beni ayrıca mutlu etti” şeklinde konuştu.

‘KİMSENİN BİZİM HUZURUMUZU KAÇIRMALARINA İZİN VERMEYECEĞİZ’

Vali Çiçek, geçtiğimiz hafta meydana gelen olaylara ilişkin ise, “Hepinizin bildiği gibi bir hafta önce Kayseri’mizde büyük bir oyun oynandı. Memleketimizin, berrak havasını karartmaya çalıştılar, birçok provokasyon yapıldı. Bizim birlik ve beraberliğimize dinamit konmaya çalışıldı. Ama ne yaparsa yapsınlar bu şehir huzur, birlik ve beraberliğin ve kardeşliğin şehri. Bu şehir sanayicilerin, ekonominin ve ticaretin şehri. Bu şehrin berrak havasını karartamayacaklar, buna izin vermeyeceğiz. Bu ilin valisi olarak, bir kardeşiniz olarak ve sizden aldığımız güçle bizim huzurumuzu kaçırmalarına kimsenin izin vermeyeceğiz. Bakın uyuşturucuyla mücadelede altın bir yıl geçiriyorduk. Uyuşturucu satıcılarının enselerine emniyetimizin, jandarmamızın demir yumruğu iniyordu. Bir daha aynı hızla biz bütün asayişi bozan unsurlara karşı mücadelemizi devam ettireceğiz. Bu şehri huzurlu, birlik, beraberlik ve kardeşlik şehri olarak tutmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

OSB Başkanı Mehmet Yalçın ise istihdamın artmasında önemli rol oynayan OSB’nin bölgede 100 bini aşkın çalışan ile üretime katkı sunduğunu belirterek, “2022 yılı Haziran ayında göreve geldiğimizden bugüne sanayicilerimizin menfaatlerine yönelik hiç durmadan çalışmaktayız. Sanayici odaklı bir yönetime sürekli olarak göz önünde tutmaktayız. Yasaların bize sunduğu çerçeve de sanayicilerimize her türlü imkânı sunmaya devam ediyoruz. Yalnızca sanayicilerimizin taleplerini karşılamak için hizmetlerimizi sürdürmekteyiz. Sanayicilerimizi desteklemek, sıkıntılarını çözmek için çok sayıda projemiz bulunmaktadır. Bu projelerimiz kırı kırk yaran bir titizlikte ve emanete halel getirmeden yürütülmektedir” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
be_en
Beğen