1. Haberler
  2. Güncel
  3. My Party House 2’nci şubesini açtı

My Party House 2’nci şubesini açtı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA-ÖZEL HABER)- Kayseri’de organizasyon şirketi olan My Party House, İpeksaray Alışveriş Merkezi’nde 2’nci şubesini açarak, vatandaşların hizmetine sundu.

Kayseri’de faaliyet gösteren My Party House Organizasyon Şirketi vatandaşların yoğun ilgi göstermesi üzerine 2’nci şubesini açtı. İpeksaray Alışveriş Merkezi’ne açılan 2’nci şubenin açılış töreni gerçekleşti. Törene AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Mert Şimşek, Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Başkanı Kemal Erçalık, iş insanları, organizasyon şirketi sahiplerinin yakınları katılım sağladı. Fatoş Solmaz ve Makbule Yaşaroğlu ortaklığıyla açılan 200 kişilik organizasyon şirketi özel günlerin kutlanması için vatandaşların uğrak yeri olmayı hedefliyor.

‘KALİTELİ BİR HİZMET, DAHA ELİT BİR MEKAN MY PARTY HOUSE DA’

My Party House ortaklarından Makbule Yaşaroğlu açılan organizasyon yeri ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “My Party House 2’nci şubemizi açıyoruz. İkinci şubemizi yeni bir ortağımızla açtık. My Party House 200 kişilik bir mekan. Küçük organizasyonlar için açtık. Kaliteli bir hizmet, daha elit bir mekan My Party House da gerçekleşecek. Çünkü Kayseri halkı bizi sevdi. Kayseri halkına çok teşekkür ediyorum. Doğum günü organizasyonları, nişanlar, mevlitler, sözler, kınalar bundan sonra My Party House da inşallah” dedi.

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Başkanı Kemal Erçalık ise, “Açılışını yapacağımız My Party House Kayseri’de 2’nci şubemizi açıyoruz. 200 kişilik organizasyon yeri. Kayseri’mize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen