1. Haberler
  2. Haber
  3. KAYSERİSPOR CUMHUR İTTİFAKININ

KAYSERİSPOR CUMHUR İTTİFAKININ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

KAYSERİSPOR CUMHUR İTTİFAKININ
Eski borçları sebebi ile uzun dönemdir mali problemler yaşanan Kayserispor’da, Erol Bedir’in resti işe yaradı. MHP İl Başkanı Serkan Tok’un da hafta içi açıkladığı gibi, CUMHUR İttifakı Ruhu ve anlaşması ile Erol Bedir yeniden başkan seçildi.

Bu gün saat 11:00 de başlayan genel kurula, Mehmet Özhaseki başta olmak üzere Kayseri siyaseti yoğun katılım gösterdi. Geçtiğimiz haftalarda Erol Bedir’in göreve bırakacağını, bu şartlarda yeniden aday olmayacağını açıklaması üzerine hareketlenen kulisler, bu gün ki seçim ile son buldu.
Öncelikle Baki Ersoy’un alternatif yönetim oluşturabileceklerini ve bunu açıklamasının ardından, Mehmet Özhaseki’nin bir tv kanalında yaptığı açıklamalar neticesinde Kayseri Spor için gerekeni yapacaklarını ifade ederek geri adım atmasının ardından halen Kocasinan Ak Parti Meclis Üyesi ve özel bir inşaat firması sahibi Sedat Kılınç, kendi listesi ile aday olduğunu ve hiçbir şartta çekilmeyeceğini ve aday olacağını bir basın toplantısı ile basına bildirdi. Bu sürecin ardından devreye giren Ak Parti ve MHP kanadı, uzlaşarak ve Sedat Kılınç’ı da ikna ederek tek liste olarak seçime gireceklerini açıkladı.
Seçime saatler kala açıklama yapan MHP İl Başkanı Serkan Tok, Kayserispor konusunda anlaştıklarını ve CUMHUR İttifakı ruhu ile hareket ederek tek liste ile seçime girileceğini beyan etti.
Tok sosyal medyadan yaptığı açıklamada;
” Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı olarak;

Spor Toto Süper ligde faaliyet gösteren şehrimizin ve hepimizin gözbebeği Sevdamız Kayserispor’da 29.06.2019 Cumartesi günü yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul’da, Kıymetli Liderimiz, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi’nin Cumhur İttifakı hassasiyetlerini ve birlik-beraberlik anlayışını da özümseyerek,

Şehrimizdeki birlik ve beraberliğimizi sağlamak ve “Sevdamız Kayseri” anlayışımızı bir kez daha topyekün ifade etmek adına kongrede tek liste adayını destekleyeceğimizi ifade ediyor, sporun birlik ve beraberliğinin Cumhur İttifakı birlik beraberliği ile şehrimizin faydasına hayırlı sonuçlar doğuracağına inancımın tam ve eksiksiz olduğunu kamuoyuna ilan ediyorum.

Kocasinan Meclis Üyemiz, Kıymetli İşadamı Sedat KILINÇ Bey’i medeni cesareti ve Kayseri ile ilgili hassasiyeti için de ayrıca tebrik ettiğimi belirtir, kararımızla ilgili kabulünden dolayı da teşekkür ederim. ” demişti.

Bu gün gerçekleştirilen genel kurulda ise, Mehmet Özhaseki yaptığı konuşmada, Erol Bedir’e sahip çıkılma çağrısını yaptı.
Genel Kurul Mali ve İdari İbraların ardından tamamlanarak, Erol Bedir ve listesi yeni dönem için yeniden başkan seçildi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen