1. Haberler
  2. Güncel
  3. Kayseri’deki Deprem Komşuları da Uyandırdı

Kayseri’deki Deprem Komşuları da Uyandırdı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri’nin Sarıoğlan ilçesinde meydana gelen 4,9 şiddetindeki deprem Sivas ve Yozgat’ta da hissedildi.

Gece saat 02:28’de Kayseri’nin Sarıoğlan ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Kayseri ili genelinde hissedilerek korkuya neden oldu. Deprem aynı zamanda Sivas’ın Gemerek ve Şarkışla ilçeleriyle, Yozgat’ın genelinde hissedildi. Sivas Valisi Salih Ayhan ve Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Sarıoğlan ilçesinde meydana gelen depremin ardından geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Sivas Valisi Salih Ayhan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Deprem, Gemerek ve Şarkışla ilçemizde de yoğun bir şekilde hissedilmiş olup, olumsuz herhangi bir durum bulunmamaktadır. Depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun” dedi

Başkan Bilgin’de sosyal medyadan geçmiş olsun mesajı yayımlayarak; “Merkez üssü Kayseri Sarıoğlan olan 4,9 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Deprem ciddi anlamda ilimizde de hissedildi. Herkese geçmiş olsun” ifadelerini kullandı.

Kayseri’de meydana gelen deprem Yozgat merkez, Boğazlıyan, Çandır, Çayıralan ve Sarıkaya ilçeleri başta olmak üzere il genelinde hissedildi. Deprem nedeniyle kentte herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen