1. Haberler
  2. Güncel
  3. Kayseri’de Yarı Maraton Başlıyor

Kayseri’de Yarı Maraton Başlıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ,(BGC)- Kayseri’de yapılacak olan koşu yarı maratonu hazırlıkları devam ediyor.

Kayseri’de ilk kez gerçekleşecek olan “Bir Maratondan Daha Fazlası” sloganlı Yarı Maraton hazırlıkları, Kayseri Cumhuriyet Meydanında kurulan alanda devam ediyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın 150. Yılda 150 Projeleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi, 12 Eylül Pazar günü Kültepe temalı İstikbal Kayseri Yarı Maratonu düzenleyecek.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından gerçekleştirilen, İstikbal Kayseri Yarı Maratonu 12 Eylül Pazar günü saat 08.00’de başlayacak olup, 08.00’de 21K, 08.15’de 10K ve 09.30’da ise halk koşusu yapılacak.

6 bin yıllık tarihi geçmişiyle bilinen Kültepe temalı İstikbal Kayseri Yarı Maratonu, 10K, 21K ve halk koşusu şeklinde üç kategoride gerçekleştirilirken, halk koşusu ücretsiz, 10K 75, 21K ise 100 TL olarak düzenleniyor. Halk koşusu, Kayseri Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayıp, Anadolu Harikalar Diyarı’nda son bulacak, 10K koşusu Yıldızevler Tramvay Durağından başlayıp Anadolu Harikalar Diyarında son bulacak, 21K koşusu ise yine Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayıp Anadolu Harikalar Diyarında sona erecek. Katılımcılar ise Büyükşehir’e ait tesislerden ücretsiz faydalanabilecek.

Korona virüs tedbirlerinin alınacağı yarışlarda, yarışma sonunda toplam 166 bin TL para ödülü verilecek. Halk koşusunda ise İstikbal Mobilya tarafından kura ile belirlenecek 10 kişiye koltuk takımı hediye edileceği belirtildi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen