1. Haberler
  2. Güncel
  3. Kayseri’de Koşu Maratonu Lansmanı

Kayseri’de Koşu Maratonu Lansmanı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ,(BGC)-Kayseri’de Spor A.Ş. tarafından düzenlenecek olan İstikbal Kayseri Yarı Maratonu’nun lansman toplantısı düzenlendi.

Kayseri Kalesi’nde yapılan toplantıda 12 Eylül Pazar günü saat 08.00’de başlayacak koşu maratonunun tanıtımı yapıldı. Düzenlenen toplantıya Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, İl Gençlik ve Spor Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Spor A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Somtaş, İstikbal Mobilya A. Ş. Genel Müdürü Mehmet Ali Yörük, davetliler ve vatandaşlar katıldı. Ayrıca Ak Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım da toplantıya Başkan Büyükkılıç’ı arayarak bağlandı.

İlk kez düzenlenecek maratonda Anadolu Harikalar Diyarı’nda 21K ve 10K; Cumhuriyet Meydanı’nda ise Halk Koşusu kategorilerinde yarışlar düzenlenecek. Yarışlar Anadolu Harikalar Diyarı’nda sona erecek. Katılımcılar Anadolu Harikalar Diyarı’ndaki tesislerden ücretsiz yararlanabilecek. Koşucuların motivasyonunu yüksek tutmak amacıyla parkur boyunca canlı performanslar ile destek ve enerji noktaları bulunacak.

Halen kayıtların devam ettiği maratonda 5000 kişinin katılması beklenirken, toplam 166 bin TL para ödülü verilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen