1. Haberler
  2. Güncel
  3. KAYSERİ’DE 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK KUTLAMALARI GERÇEKLEŞTİ

KAYSERİ’DE 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK KUTLAMALARI GERÇEKLEŞTİ

featured
AW067688
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlamaları Cumhuriyet Meydanın’da gerçekleşti.15 Temmuz 2016′ da ki darbe girişiminin 4’üncü yıl dönümü dolayısıyla Kayseri halkınında katılmasıyla etkinlikler gerçekleştirildi. Etkinliklerde virüs yayılımını azaltmak için sosyal mesafe kurallarına dikkat edildi.Kutlama alanı sosyal mesafe kurallarına göre düzenlenirken, alana girişlerde el dezenfektanı stantları kuruldu. Kutlamaları kapsamında Covid-19 pandemi dolayısıyla gerekli önlemler alınırken emniyet ekiplerince güvenlik önlemleri de alındı. Kutlama alanına belirlenen noktalardan girişler gerçekleştirildi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç sosyal medya üzerinden mesajda bulundu

Büyükkılıç sosyal medya hesabından Kayseri etkinlik alanı fotoğraflarını paylaşarak Kayseri halkına, ” 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün yıl dönümünde Cumhuriyet Meydanın’dayız. O karanlık gecede burada yüz binlerle birlikte hainlere karşı durduk, demokrasimize, bayrağımıza ve vatanımıza sahip çıktık.

Aynı ruh ve aynı inançla o günü hatırlıyor, yapılan alçaklıkları, hainlikleri şehit edilen vatandaşlarımızı asla unutmuyoruz. O günkü birlik ve beraberlik duygusunu diri tutuyor, gelecek nesillerimize aktarıyoruz.”  dedi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen