1. Haberler
  2. Güncel
  3. İYİ Partili Özhan: “Artık Kayseri’ye huzur şehri demek mümkün değil”

İYİ Partili Özhan: “Artık Kayseri’ye huzur şehri demek mümkün değil”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

KAYSERİ (1HA-ÖZEL) – İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Erhan Özhan, huzur şehri Kayseri olarak tabir edilen kentte gürültü ve dilenci sorunu olduğuna dikkat çekti. Özhan, “Son yıllarda maalesef üzerinde herhangi bir çalışma görmediğimiz Kayseri’de bir gürültü kirliliği problemi, bütün parklarındaki dilenci problemleri de var, merkezi caddelerinde, ışıklarında ve özellikle kadın sürücüleri ciddi anlamda rahatsız eden, cam silme gibi bahanelerle araçların önünü kesen insanlar var. Bütün bunlar Kayseri’nin huzurunu bozan ciddi etkenler olmaya başladı” dedi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilerek 94 gündem maddesi karara bağlandı. Toplantı sonrası açıklama yapan İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Erhan Özhan, Kayseri’de gürültü ve dilenci problemi olduğunu söyledi. Özhan, ”Kayseri uzun yıllar huzurla anılan bir şehri oldu, huzur şehri Kayseri olarak da biz bunun markalaşmasına iktidarıyla, muhalefetiyle katkı sunmaya gayret ettik fakat özellikle son yıllarda maalesef üzerinde herhangi bir çalışma görmediğimiz Kayseri’de bir gürültü kirliliği problemi var. Kayseri’nin bütün parklarında dilenci problemleri de var, merkezi caddelerinde, ışıklarında ve özellikle kadın sürücüleri ciddi anlamda rahatsız eden, cam silme gibi bahanelerle araçların önünü kesen insanlar var. Bütün bunlar Kayseri’nin huzurunu bozan ciddi etkenler olmaya başladı” ifadelerini kullandı.
‘BU SORUN İLERİDE HUZURSUZLUĞA YOL AÇAR’
Özhan, sorunun çözülmediği takdirde huzursuzluğa yol açacağını ifade ederek, “Eğer bu noktada Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Valiliği, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, gerektiği yerde gerektiği önlemleri almazsa bu problemler daha sonraki zamanlarda can yakmaya başlar. İnsanımız yetkililerden bu sorunun çözülmesini bekliyor. Bu sorun ileride huzursuzluğa yol açacak, insanlar aileleriyle yürüyüş yapamaz hale gelecek. Kayseri, huzur şehridir tabirini bu saatten sonra kullanabilir miyiz? Kullanamayız. O sebeple bugün meclisimizde bu konuyu konuştuk ve yetkilileri göreve çağırdık” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen