1. Haberler
  2. Ulusal
  3. CHP heyeti, Bakan Şimşek’le görüşecek

CHP heyeti, Bakan Şimşek’le görüşecek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da önemli bir toplantı gerçekleşiyor: CHP heyeti, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile görüşmek üzere yarın saat 10.00’da bir araya gelecek. Cumhuriyet Halk Partisi’nin ekonomi konularından sorumlu gölge bakanı Yalçın Karatepe, görüşmede Temmuz ayından itibaren asgari ücrete enflasyon farkı kadar zam yapılması talebini ileteceklerini belirtti. CHP heyeti ayrıca emekli maaşları, vergi reformu ve TÜİK verileri gibi konuları da gündeme getirecek.

Toplantı öncesinde CHP heyeti, görüşmede ele alınacak konuları detaylı bir şekilde değerlendirdi. Genel Sekreter Selin Sayek Böke ve Genel Başkan Yardımcısı Volkan Demir de heyette yer alacaklar.

CHP’nin raporunda vergi reformu için öneriler bulunuyor ve acil önlem alınması gereken konular da Bakan Şimşek’e sunulacak. Asgari ücret ve emekli maaşları gibi konular ön plana çıkıyor.

Ayrıca görüşmede tarımsal desteklerin artırılması, TÜİK verileri ve Varlık Fonu gibi başlıklar da CHP heyeti tarafından masaya yatırılacak.

Bu görüşme kararı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in daha önce yaptığı görüşmede alınmıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen