1. Haberler
  2. Bölgesel
  3. Batman’da sulama kanalına 1 kişi düştü

Batman’da sulama kanalına 1 kişi düştü

featured
Batman'da serinlemek için girdiği sulama kanalında boğulma tehlikesi geçiren ve sudan çıkarıldıktan sonra hastanede yoğun bakımda tedaviye alınan Abdullah G.’nin (13), hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenilirken, olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya ç
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Batman’da serinlemek için girdiği sulama kanalında boğulma tehlikesi geçiren Abdullah G.’nin (13) hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenilirken, olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Olay, 21 Temmuz’da öğleden sonra merkez Çamlıtepe Mahallesi’nde meydana geldi. Serinlemek için arkadaşlarıyla sulama kanalına giren Abdullah G., bir süre sonra çırpınmaya başladı. Akıntıyla birlikte kanalın ortasına doğru sürüklenen Abdullah’ı gören arkadaşları, onu sudan çıkarak durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye, AFAD ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Abdullah G., hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Abdullah G.’nin hayati tehlikesinin sürdüğü belirtilirken, olay anına ilişkin güvenlik kamerası ortaya çıktı. Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde bir grup arkadaşıyla suya giren Abdullah, daha sonra kanalın ortasına doğru sürükleniyor, ardından gözden kayboluyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen