1. Haberler
  2. Güncel
  3. Kayseri Büyükşehir’e Başkent’ten Ödül

Kayseri Büyükşehir’e Başkent’ten Ödül

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ,(BGC)- Başkent Millet Bahçesi’nde, “Tam Bana Göre Festival” adıyla gençlere yönelik gerçekleşen festivalde, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Eğitim ve Spor Faaliyetleri dalında dereceye girerek ödül kazandı.

Başkent Millet Bahçesi’nde 16-21 Kasım tarihlerinde sürecek gençlik festivalinde Kayseri Büyükşehir Belediyesi hazırladığı stant ile ödül kazandı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Gençlik ve Yerel Yönetimler Temalı Proje Yarışması’nda Kültür Sanat Eğitim ve Spor Faaliyetleri dalında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden ödül aldı.
Büyükşehir Belediyesi standında, Erciyes Dağı, pastırma, gilaburu, gacer ekmeği tanıtımı ile ulaşım faaliyetleri, KAYMEK ile eğitim, kültür ve sanat çalışmalarının bulunduğu hizmetler ve projeler yer aldı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Standı’nı, Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Şükrü Karatepe, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile belediye başkanları da stantları gezip, yöresel lezzetleri tattılar. Festivale, Başkan Büyükkılıç ve ekibinin yanı sıra AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin ile ilçe belediye başkanları katıldı.

‘KAYSERİMİZ ADINA BU ÖDÜLÜ ALDIK’

Konuyla ilgili açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Görüyorsunuz tabloyu, sevincimizi hep beraber paylaşıyoruz. Kayserimiz adına, tüm belediye başkanlarımız adına, Büyükşehir’imiz adına bu ödülü aldık. Bize bu ödülü layık gören Cumhurbaşkanımıza, aynı zamanda yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Bu arada Talas’ımızın da ilçe olarak aldığı ödülü burada tebrik ederek ‘Kayseri’ye ödüller yakışır’ diyoruz, ne yapsak az diyoruz” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen