1. Haberler
  2. Siyaset
  3. CHP Eski Genel Başkanı Kılıçdaroğlu; “Siyasette şiddet olmamalı”

CHP Eski Genel Başkanı Kılıçdaroğlu; “Siyasette şiddet olmamalı”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gerçekleştirdiği ziyaret sonrası açıklamada bulunan CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; “Siyasette şiddet olmamalı bir Belediye Başkanımızın kazanması arkasından sevinç gösterilerini olağan karşılamak lazım bir insanın ölümüne sebep olacak dozda bir şiddeti asla kabul etmek mümkün değildir” dedi.

CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz ay saldırıya uğrayan Pınarbaşı Belediye Meclis Üyesi Şerafettin Bahadır’ı Kayseri Şehir Hastanesinde ziyaret etti.

Gerçekleştirdiği ziyaret sonrası açıklamada bulunan Kılıçdaroğlu; “Siyasette şiddet olmamalı bir Belediye Başkanımızın kazanması arkasından sevinç gösterilerini olağan karşılamak lazım bir insanın ölümüne sebep olacak dozda bir şiddeti asla kabul etmek mümkün değildir. Şerafettin beyi ziyaret ettim sağ olsun doktorlar gerekli özeni göstermişler iyi bir durumda biraz daha yatacak ama iyi durumda olması bizim en büyük tesellimiz hayatını kaybetseydi gerçekten bu büyük bir dram olacaktı. Bir insanın ölümüne sebep olacak bir şiddet asla doğru değil. Ben hastanenin Başhekimine, çalışanlarına yürekten teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
be_en
Beğen