1. Haberler
  2. Güncel
  3. OSB Başkanı Yalçın, “Göreve geldiğimizden bu yana bir kuruş kredi kullanmadık, bir milimetre kare arsa satmadık”

OSB Başkanı Yalçın, “Göreve geldiğimizden bu yana bir kuruş kredi kullanmadık, bir milimetre kare arsa satmadık”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

– Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) 21. Olağan Mali Genel Kurulu’nda konuşan OSB Başkanı Mehmet Yalçın, “Amacımız görev süremiz boyunca amasız lakinsiz sanayicimizin hizmetkarı olmak, sanayicimize hizmet etmektir. Bilişim ve teknolojik altyapımıza ilişkin E-OSB yatırımlarımız devam etmektedir. Göreve geldiğimiz 24 Haziran 2022 tarihinden bu yana bir kuruş dahi kredi kullanmadık. Bir milimetrekare arsa satmadık. Allah’ın izniyle sanayicimizin malına el sürmedik, sürdürmedik. Emin olun ki kendi malınızdan daha kıymetli oldu, daha güzel sahip çıktık” dedi.

OSB 21. Olağan Mali Genel Kurulu gerçekleştirildi. OSB Başkanı Mehmet Yalçın 2025 yılının başlarında sağlık merkezi açılacağını ifade ederek, “Kayseri OSB Meslek Yüksekokulu kurma projemiz gerçekleşmiştir. 3 bölümde 60 öğrencisiyle hizmete girmiştir. Fuar merkezimizi daha verimli kullanabilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Göreve geldiğimizde Kayseri fuarlar şehri olacak demiştik. 2022 yılında 1 fuar, 2023 yılında 4, 2024 yılında ise 8 fuarın anlaşmasını yaptık. 2025 yılında ise 10 fuar yapmayı hedefliyoruz. 2026 yılında ise her ay 1 fuar yapmak üzere 12 adet fuar yapacağız. Üniversite-Sanayi buluşması gerçekleşecektir, kalifiye personel temini noktasında sıkıntımız sanayiciler olarak azalacaktır. Bölgemizde büyük bir ihtiyaç olan sağlık merkezi kurulması projesi çalışmaları başladı, 2025 yılı başlarında Kayseri OSB bölgemizdeki sağlık merkezimiz hizmete açılacak ve sanayicilerimize hizmet verecektir” diye konuştu.

‘AMACIMIZ SANAYİCİMİZE HİZMET ETMEKTİR’
Başkan Yalçın, “Amacımız görev süremiz boyunca amasız lakinsiz sanayicimizin hizmetkarı olmak, sanayicimize hizmet etmektir. Bilişim ve teknolojik altyapımıza ilişkin E-OSB yatırımlarımız devam etmektedir. Göreve geldiğimiz 24 Haziran 2022 tarihinden bu yana bir kuruş dahi kredi kullanmadık. Bir milimetrekare arsa satmadık. Allah’ın izniyle sanayicimizin malına el sürmedik, sürdürmedik. Emin olun ki kendi malınızdan daha kıymetli oldu, daha güzel sahip çıktık. Gerekli olan bütün hassasiyeti OSB Yönetim Kurulu ve Başkanı olarak elimizden geleni fazlasıyla yaptık. Yapmaya da inşallah devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen