1. Haberler
  2. Belediye Haberleri
  3. 2020’de Evlenme Masrafları da Evlenme Sayıları da Düştü

2020’de Evlenme Masrafları da Evlenme Sayıları da Düştü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yılın son nikahları, havanın güzel olması sebebi ile açık havada kıyılırken, çiftler daha az masraflı evlilikler için mutlu olsa da, bir yandan da buruk. Yılın son nikahlarından birinden aldığımız görüntülerde, 30-40 kişi katılımla, Gültepe Parkında kıyılan nikah oldu.

%70 DÜŞTÜ

Kameralarımıza nikahını değerlendiren çiftler, evlenme masraflarının %70 oranında düştüğünü belirtirken, yasaklar sonrasında bu günlerin acısını da çıkartmaya kararlı.

BAŞVURULAR DÜŞTÜ

Nikahı kıydıktan sonra açıklamalarda bulunan Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 2020 yılında toplam başvurularda azalma olduğunu belirtti. Kayseri’de en çok nikah kıyan belediye olduklarını belirten Palancıoğlu, 2020 yılında pandemi sebebi ile bir çok evliliğin ertelendiğini, ama sürecin uzaması ile bir çoğunun törensiz de olsa nikah merasimi yaptığını belirtirken, yeni kurallar gereği Nikah salonlarında belli kişi katılımı ile gerçekleşebilen nikahların, çiftlerin istemesi halinde Gültepe Parkında oluşturulan bu alanda, sosyal mesafe ve tedbirlere uyularak daha fazla katılımcı ile açık havada yapılabildiğini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen