1. Haberler
  2. Hacılar Haberleri
  3. Yahyalı, Özvatan ve Hacılar’da kar tatili uzadı

Yahyalı, Özvatan ve Hacılar’da kar tatili uzadı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) – Kayseri’de etkisini gösteren kar yağışı sebebiyle Yahyalı ve Hacılar ilçesinde eğitim ve öğretime 1 gün daha ara verildi.

Kayseri il genelinde dün gece başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı, ulaşım ve eğitim başta olmak üzere sosyal hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yoğun kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerde bugün (Perşembe) eğitime 1 (bir) gün ara verilmişti.

Hacılar ve Yahyalı kaymakamlıkları, bu ilçelerde eğitim öğretime Cuma günü de ara verilmesi yönünde karar aldı. Yapılan açıklamalarda; olumsuz hava koşulları sebebiyle Yahyalı ve Hacılar ilçelerinde eğitim ve öğretime verilen ara 1 gün daha uzatıldı. 11 Şubat (yarın) Yahyalı ve Hacılar’da okullar tatil.

Özvatan ilçesinde de Kaymakamlık tarafından eğitim öğretime cuma günü de ara verilmesi yönünde karar alındı. Yapılan açıklamada; “Özvatan İlçemizde aşırı buzlanma ve olumsuz hava şartları nedeniyle İlçe genelinde tüm okul kademelerinde 11/02/2022 Cuma günü eğitim-öğretime 1 gün ara verilmiştir. Hamile ve engelli çalışanlarımız idari izinli sayılacaktır” ifadelerine yer verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen