1. Haberler
  2. Güncel
  3. Vali Çiçek ile Başkan Büyükkılıç esnaf ve vatandaşa aşure dağıttı

Vali Çiçek ile Başkan Büyükkılıç esnaf ve vatandaşa aşure dağıttı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Muharrem Ayı dolayısıyla Lokantacılar ve Pastacılar Odası tarafından 10 bin kişilik aşure hazırlanan Aşure Günü Etkinliği’ne katılarak, esnaf ve vatandaşlara aşure dağıttı.

Kayseri Lokantacılar ve Pastacılar Odası tarafından gerçekleşen Aşure Günü Etkinliği’ne Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şeyhi Odakır ile Kayseri Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Altan Aydemir katıldı.
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hunat Camii’nde kılınan Cuma namazının ardından vatandaşlarla bir araya geldi.

Burada açıklamalarda bulunan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek “Kayseri’nin birlik, beraberlik içerisinde girdiği Muharrem Ayı’nda bütün hemşerilerimiz ile buradayız. İbadetlerimizi omuz omuza yaptık, çıktıktan sonra bizim önemli değerimiz olan, atalarımızdan, ecdadımızdan miras olarak kalan aşure dağıtım programını icra ettik. Lokantacılar Odası başkanımız her yıl bunu geleneksel olarak yoğun katılımla 10 bin kişilik hazırlıyor. Bu yıl bütün hemşerilerimizle olmanın mutluluğunu yaşadık. Birlik, beraberliğimiz daim olsun. Kayseri’ye birlik, beraberlik yakışıyor. Bu şehrin birlik, beraberliği her şeyden güzel” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise, “Muharrem Ayı bizim için önemli, aşure ayı olarak bilinir. Duaların kabul olduğu, kazadan, beladan, nazardan Mevla’mızın esirgemesini temenni ettiğimiz böyle güzel anlamlı ayda, esnaf odalarımızın ve lokantacılar, pastacılar odamızın yapmış olduğu 10 bin kişilik aşureyi, Sayın Valimizle, oda başkanlarımızla hep beraber vatandaşlarımıza ikram ettik” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen