1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Düğünde havaya ateş ederek yaralamaya sebebiyet verilen olayda şüpheliler tespit edildi

Düğünde havaya ateş ederek yaralamaya sebebiyet verilen olayda şüpheliler tespit edildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde ‘Ateşli Silahla Kazaen Yaralanma’ olayına ilişkin olarak JASAT timi tarafından yapılan araştırma ve soruşturma neticesinde düğün görüntülerinin incelenmesi sonucu düğün esnasında havaya ateş eden 33 şahsın kimlik ve adres tespiti yapıldı. Havaya ateş ettiğini kabul eden toplam 11 şahsa 91 bin 542 lira ceza uygulandı.

Pınarbaşı İlçesi Yukarıborandere Mahallesinde 20.07.2024 günü saat 20:00 sıralarında meydana gelen ‘Ateşli Silahla Kazaen Yaralanma ‘olayına ilişkin olarak JASAT timi tarafından yapılan araştırma ve soruşturma neticesinde düğün görüntülerinin incelenmesi sonucu düğün esnasında havaya ateş eden 33 şahsın kimlik ve adres tespiti yapıldı. Kayseri İl Jandarma Komutanlığı, Pınarbaşı İlçe Jandarma Komutanlığı ve Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Adana İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince koordineli olarak toplamda 23 adreste eş zamanlı yapılan arama sonucunda ise 11 tabanca, 1 kuru sıkı tabanca, 18 tabanca şarjörü, 6 adet av tüfeği, 47 av tüfeği fişeği, 2968 adet 9mm fişeği, 20 adet 7.62 mm fişek, 3 adet 7.92 mm fişek ve 2 adet tabanca kutusu ele geçirildi.

Havaya ateş ettiğini kabul eden 11 şahsa da 91 bin 542 lira cezai işlem uygulandı. Şüpheli şahıslar, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
2
be_en
Beğen