1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Önder Narin: “Kayseri Hak Ettiği Konumda Değil”

Önder Narin: “Kayseri Hak Ettiği Konumda Değil”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

KAYSERİ,(BGC)-Yeniden Refah Partisi (YRP) Kayseri İl Başkanlığında Ekim ayı divan toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan İl Başkanı Önder Narin, “Kayseri, hak ettiği konumda değil. Mezra olma yolunda gidiyor” dedi.

İl binasında yapılan toplantıya İl Başkanı Önder Narin, İl Sorumlusu ve Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Ali Karaduman, İl Gençlik Kolları Başkanı Genç Osman Gündüz, Ankara’dan toplantıya misafir olarak katılan Akıncılar Derneği Genel Sekreteri Nurhan Keleş ile partinin il ve ilçe teşkilat üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşma yapan Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Önder Narin, Kayseri’nin sorunları ve yürüttükleri çalışmalar ile ilgili “Kayseri, hak ettiği konumda değil. Kayseri bir mezra olma yolunda gidiyor. Bizim de bu hususta Kayseri ile ilgili projelerimiz, dertlerimiz var. Kayserili vatandaşların yaşam seviyesini yükseltmek ve ekonomik buhrandan çıkarmak hususunda projelerimizle ortaya çıktık” diye konuştu.

“FATİH ERBAKAN DOĞRULARI SÖYLEMEKTEN KORKMAYAN BİR LİDER”

Narin, YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın geçen ay Kayseri’ye yaptığı ziyarete değinerek “Fatih Erbakan Kayseri’ye geldiğinde vatandaşlar vizyoner bir lider olduğunu gördü. Doğruları söylemekten korkmayan bir lider. Erbakan hocamız gibi oğlu da dimdik ayakta durarak açıklamalarına devam ediyor. Bizler de Kayseri’de genel başkanımızın bir temsilcisi olarak dilimiz döndüğünce, gücümüz yettiğince vatandaşımızın yanında oluyoruz ve olacağız” ifadelerini kullandı.

Narin, konuşmasında bir İncesu İlçe Başkanı Mehmet Aras’ın bir sözüne atıfta bulunarak konuşmasına devam etti: “İncesu İlçe Başkanımızın ürettiği bir slogan var: Ya Yeniden Refah, ya ebedi eyvah.”

“ATATÜRK’ÜN HEYKELİNİ KAYSERİ’MİZE YAKIŞIR ŞEKİLDE AYDINLATALIM”

Narin, konuşmasında Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Heykeli ile ilgili parantez açıp “Cumhuriyet Meydanı’nda çok güzel ışıklandırmalar var, ancak Meydan’da yürürken bir şey dikkatimizi çekti: Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün heykelini Kayseri’mize yakışır şekilde aydınlatalım. Sönük ışıkları var. Ülkemizin kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün heykeline hepimiz aydınlık bir şekilde görmeyi arzu ederiz” diye konuşarak, Atatürk Heykeli’nde yaşanılan aydınlatma sorununun giderilmesi çağrısında bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen