1. Haberler
  2. Güncel
  3. MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZDEN: “ÇOK BAŞARILI OLACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM”

MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZDEN: “ÇOK BAŞARILI OLACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

KAYSERİ (1HA) – AK Parti Kayseri 8. Sıra Milletvekili Adayı Hüseyin Cahit Özden, seçim çalışmaları hakkında konuştu. Şu anki seçim sahasından çok memnun olduğunu dile getiren Özden, “İnşallah bizim yaptığımız bu izlenim doğrudur. Çok başarılı olacağımızı düşünüyorum” dedi.

AK Parti Kayseri 8. Sıra Milletvekili Adayı Hüseyin Cahit Özden, Kayseradar ve RadyoRadar ortak canlı yayınında Salih Zeki Çetin’in moderatörlüğünde ‘Seçim Hattı’ programında AK Parti’nin seçim çalışmaları hakkında konuştu. Şu anki seçim sahasından çok memnun olduğunu dile getiren Özden, “Seçim çalışmalarımız çok şükür iyi geçiyor. İl Başkanlığı da yaptım devamlı sahalardaydım. Şu anki sahadan çok memnunu inşallah bizim yaptığımız bu izlenim doğrudur. Çok başarılı olacağımızı düşünüyorum. SKM’miz bir görev veriyor, bugün Bayar başkanımızla bu görevdeyiz. İlçeleri beraber geziyoruz.  Kayserili esnafımızın hiçbirinden aykırı bir şey görmedik. Mutlaka düzgün karşılıyorlar. Kayseri’deki esnafın da özelliği de bu zaten. Hiç kimseyi incitmiyorlar” şeklinde konuştu.

Kayseri’nin Cumhurbaşkanı’nı beklediğini söyleyen Özden, “Ben şu ana kadar 16 mitingin hepsinde bulundum. Bir 2018 yılında çalışmadım miting olarak ama şu anda güzel bir miting olacağını not edebilirsin. Zaten Cumhurbaşkanımızın gelmesi Kayserimiz için çok önemli. Kayserimiz özellikle Cumhurbaşkanımızı bekliyor, istiyor. Kime sorarsanız sorun tek söyledikleri ‘Cumhurbaşkanımız ne zaman geliyor?’” ifadelerini kullandı.

‘GENÇLER DE İNŞALLAH BİZİMLE BERABER OLACAK’

Gençlerle oturup konuştuklarında teveccühlerinin arttığını ifade eden Özden, “10 yıllık hocalığım ve topçuluğum döneminde gençlerle sürekli haşır neşir olduğum için kafelerde gençlerle oturuyorum, muhabbet ediyorum. Oradaki teveccüh, anlatmamızla beraber bize doğru yöneliyor. Şuan da gençlerimizle oturup konuşmamız, anlatmamız gerekiyor. Düşündüklerini anlıyoruz ve izah ediyoruz. Ne kadar çok gençle haşır neşir olursak, konuşursak, muhabbet edersek, onların ne düşündüğünü anlıyoruz ve onlara izah edebiliyoruz. Dolaştığımız kadarıyla biz devam edeceğiz bu harekete onlarda bizimle dertlerini paylaşıyorlar, anlaşıyorlar. Biraz az zamanımız kaldır ama gençlerde inşallah bizimle beraber olacak” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen