1. Haberler
  2. Belediye Haberleri
  3. Mecliste “Söz Veriyor musunuz?” Gerginliği

Mecliste “Söz Veriyor musunuz?” Gerginliği

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu gün gerçekleşen meclis toplantısı sırasında Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ile, İyi Parti’li Meclis Üyesi Kazım Yücel arasından ilginç diyaloglar yaşandı.

Sizden Söz Almak İstiyoruz, Adaletli Olacak Mısınız

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısında, ‘ Sizden söz almak istiyoruz’ gerginliği yaşandı.

Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin Ekim ayı toplantısında İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporunun görüşülmesi maddesinde sözlü tartışma çıktı.

Bu sözü de sizden almış kabul ediyoruz

Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin Ekim ayı toplantısında İyi Parti Kocasinan Meclis Üyesi üyesi Kazım YÜCEL , ‘Başakpınar’ın gerçekten bu tadilata ihityacı olduğunu bizim oradaki kıymetli meclis üyelerimizden özellikle Mustafa Çalıksoy’dan biliyoruz. Başkan bey’de bununla ilgili bir çalışma yapıyor ama biz planlar üzerinde sürekli yama parça diyoruz da Mustafa Başkan burada sosyal donatılar diye tabir edilen konunun üstüne bir kez daha basalım. Bunlar gerçekten planlara işleyelim, gerçekten de kalıcı olsun. Bu yapılacak plan doğru bir plan. Bu sözü de sizden almış kabül ediyoruz.’ dedi.

Damarımıza Basıyorsunuz

Sözünü vatandaşa verdiğini ve karşılığını vatandaşa vereceğini belirten AK Parti Talas Belediye Başkanı Mustafa YALÇIN , ‘İlla damarımıza basıyorsunuz. Bundan önceki görüşmede de iki veya üç toplantı öncesinde de sizden söz alıyorum, almak istiyorum. Adaletli olacak mısınız dediniz. Biz sözümüzü vatandaşa veririz. Verdik ve yüzde elli beş oyla geldik karşılığını onlara veririz. Şurada bir meclis üyesi arkadaşımın bana söz veriyor musunuz demesi saygısızlık oluyor. Verdik aldık.’ dedi.

Saygısızlık Yapılıyor Algısı Var

Kazım YÜCEL,’Ben size saygısızlık falan yapmıyorum. Ama sizde bir algı var saygısızlık yapılıyor algısı. Bunu bir atın üzerinizden. ‘ dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen