1. Haberler
  2. Güncel
  3. KOCASİNAN’IN FEVZİÇAKMAK SİNAN KÜTÜPHANESİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

KOCASİNAN’IN FEVZİÇAKMAK SİNAN KÜTÜPHANESİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

KAYSERİ (1HA) – Kocasinan Belediyesi tarafından Fevziçakmak Mahallesi’nde yapımına başlanan Sinan Kütüphanesi için geri sayım başladı.

Kocasinan Belediyesi tarafından Fevziçakmak Mahallesi’nde yapılan Sinan Kütüphanesi’nde sona gelindi. Kütüphane alanında bulunan ağaçları da projeye dahil eden Başkan Çolakbayrakdar, özellikle gençler başta olmak üzere 7’den 70’e herkesin ilgisini çekeceği yeni kütüphanenin bir cazibe merkezi olacağını ifade etti. Fevziçakmak Mahallesi’ndeki 535 metrekare alana sahip Sinan Kütüphanesi’nin örnek bir belediye hizmeti olduğuna dikkat çeken Çolakbayrakdar, tesisin iç tefrişat çalışmalarının ardından en kısa zamanda vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi. Kayserililerin mutluluk ve huzur içerisinde verimli ve keyifli vakit geçirecekleri ve onların hayatına değer katacak mekanlar inşa ettiklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, insanı merkez alan hizmet odaklı belediyecilik parolasıyla Kocasinan’a yeni bir soluk getirdiklerini vurguladı.

“Kayseri için tarihe geçecek hizmetler ürettik ve yeni projelerle ilçemizi cazibe merkezi haline getiriyoruz” diyen Çolakbayrakdar, “Hemşehrilerime daha iyi imkanlarda hizmet verebilmek için durmadan çalışıyoruz. Kocasinan Belediyesi olarak 7’den 70’e herkes için projeler üretiyoruz. Özellikle göreve geldiğimizden bu yana hemşehrilerimin daha mutlu ve huzurlu olabileceği sosyal yaşam alanları ile tesisler yapıyoruz. Bunlardan biri olan Fevziçakmak Mahallemizde yapımını tamamladığımız ‘Sinan Kütüphanesi’, şimdiden hayırlı olsun. Özellikle gençlerimizin hem ders çalışacakları hem de verimli vakit geçirecekleri ve Kafe Sinan’ında yer aldığı yeni bir tesis kazandırmış oluyoruz. Biliyorsunuz ki Kocasinan Akademi, Gençlik Kulübü, Çocuk Kulübü ve diğer bütün alanlarda hemşehrilerimize hizmet ediyoruz. Yaptığımız hizmetlerle her bir mahallemize değişik renk ve heyecan katacak çalışmalar yapıyoruz. Özellikle yaptığımız hizmetler, çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceği içindir” şeklinde konuştu.

Yatırımlarla Kocasinan’ı geleceğe taşımaya devam edeceklerini belirten Çolakbayrakdar, Kayserililerin yaşamaktan keyif alabileceği ve mutluluk duyabileceği bir Kocasinan inşa etmek için durmadan çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen