1. Haberler
  2. Güncel
  3. 15 Temmuz şehidi Murat Kocatürk Tekvando İl Şampiyonası’nın ikincisi düzenlendi

15 Temmuz şehidi Murat Kocatürk Tekvando İl Şampiyonası’nın ikincisi düzenlendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

15 Temmuz darbe girişiminde şehit edilen Murat Kocatürk adına ikinci kez düzenlenen Tekvando İl Şampiyonası memleketi Develi’de gerçekleştirildi.
İstanbul’da yaşayan ve 15 Temmuz darbe girişiminde İstanbul Büyükşehir Belediyesi önüne gelen 2 çocuk babası Murat Kocatürk şehit edilmişti. Şehit Kocatürk adına ikincisi yapılan Tekvando İl Şampiyonası memleketi Develi’de gerçekleştirildi. Murat Kocatürk’ün babası Kocatürk ile amcası Nebi Kocatürk İstanbul’dan gelerek şampiyonayı Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı ile birlikte izledi. Kayseri Tekvando İl Temsilcisi
Özben Şimşek açıklamasında, “Murat Kocatürk’ün babası Kocatürk, amcası Nebi Kocatürk, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, İl Jandarma Alay Komutan Yardımcılarımıza, kaymakamımıza, ilçe belediye başkanımıza, İlçe Cumhuriyet Başsavcımıza, Cumhuriyet Savcılarımıza, Hakimlerimize İlçe Jandarma Bölük Komutanımıza, sivil toplum kuruluşları başkanlarımıza iş, insanlarımıza, velilerimize, antrenörlerimize ve sporcularımıza çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen