1. Haberler
  2. Güncel
  3. Kocasinan Meclisi’nde Kafe Sinan gerginliği

Kocasinan Meclisi’nde Kafe Sinan gerginliği

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

– Kocasinan Belediyesi, Temmuz ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Meclis Başkanvekili Muammer Kılıç yönetiminde gerçekleştirilen meclis toplantısında 14 gündem maddesi görüşülerek, karara bağlandı. Öte yandan CHP Kocasinan Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Turan Özkan Sinan Kafelerin pahalı olduğuyla ilgili kürsüde yaptığı açıklamada gergin anlar yaşandı.

Kocasinan Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda 14 gündem maddesi görüşüldü. Meclis toplantısında Gevhernesibe, Erkilet Generalemir, Mithatpaşa, Fevzioğlu, Yakut, Yunusemre, Talatpaşa, Uğurevler, Sancaktepe, Boztepe ve Erciyesevler Mahallesindeki imar plan maddeleri görüşüldü.
Toplantının gündem maddesinde yer alan mülkiyeti belediyeye ait Sümer Yeni Mahalle, 3.Cad. Sigortacılar Sitesinde bulunan 8 ve 9 nolu işyerlerinin Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit aileleri Vakfına tahsis edilmesi, tahsis süresi ve protokol imzalamaya yetkili kişinin belirlenmesi talebinin görüşülmesi talebi, oy birliğiyle kabul edildi.
Meclis Başkanvekili Muammer Kılıç’ın temmuz ayı meclis toplantısında alınan kararların şehrimize ve ülkemize hayırlı olması temennisinde bulunmasıyla toplantı sona erdi.
Meclis toplantısı görüşmelerinden sonra CHP Kocasinan Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Turan Özkan Sinan Kafelerle ilgili açıklama yaptığı sırada gergin anlar yaşandı. Özkan açıklamasında, “Daha önce huzurlarınızda iki kez gündeme getirdiğim Sinan Kafelerde vatandaş gidip orada bir çay bile içemiyor. Sinan Kafelerde ya yanlış bilgi veriliyor bizim belediye başkanımıza, yardımcılarımıza ya da orada bir yanlışlık var, yanlış hesap yapılıyor. Bir mercimek çorbasının kasesi 60 lira. Herhangi bir üst sınıf lokantaya da gittiğiniz de 60-70 lira. Bir kilo mercimekten yapılan çorbayı 70 liraya mal ediyoruz 900 liraya satıyoruz. Kaşarlı sucuklu tost 75 lira maliyet ise 30 lira. Sinan kafeler pahalı, Sinan kafeler fahiş fiyatla ürün satıyor” ifadelerine yer verdi.

7
mutlu
Mutlu
2
_zg_n
Üzgün
7
sinirli
Sinirli
3
_a_rm_
Şaşırmış
55
be_en
Beğen