1. Haberler
  2. Akkışla Haberleri
  3. KESDOĞAN Millet Bahçesi Ziyaretçilerini Bekliyor

KESDOĞAN Millet Bahçesi Ziyaretçilerini Bekliyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA – ÖZEL) – Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Arslan, Kesdoğan Millet Bahçesinin vatandaşların rahatça vakit geçirebilecekleri huzurlu bir yer haline geldiğini söyledi. Arslan, “2020 yılında başlamak suretiyle burayı çalışmalarımızla, yeşil alan içerisinde vatandaşların mangallarını yakıp, çoluk çocukla rahat bir şekilde, huzur içerisinde zaman geçireceği bir bahçe haline getirdik” dedi.

Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Arslan, ilçeye kazandırılan Kesdoğan Millet Bahçesi hakkında bilgi verdi. Kesdoğan Millet Bahçesinin vatandaşların rahatça vakit geçirebilecekleri huzurlu bir yer haline geldiğini söyleyen Arslan, “Kesdoğan Millet Bahçemiz artık tamamen ilimizden, il dışından gelip ziyaret edilen ve huzur içerisinde piknik yapılan ve dinleme noktasında da huzurlu olan bir millet bahçesi haline geldi. Millet bahçemizin bir kısmının kamelyalarla yapılmış haldeyken diğer karşı kısmı atıl duran bir bölgeydi. 2020 yılında başlamak suretiyle burayı çalışmalarımızla, yeşil alan içerisinde vatandaşların mangallarını yakıp, çoluk çocukla rahat bir şekilde, huzur içerisinde zaman geçireceği bir bahçe haline getirdik. Burada bilindiği üzere kaplıca alanı da var. Kaplıca alanı ilçemizin tüm mahallelerine içme suyu ve aşağıdaki barajı da yine besleyen, sulama noktasında önem arz eden altın değerinde olan bir bölgemiz. Suyu hem dinlendiriyor hem içme suyu olarak kullanılıyor ve hem de sulamada kullanılan bir bölgemiz. Ayrıca buranın da daha güzelleştirilmesi açısından ziyaret edilmesi önem arz ediyor. Burada belediyemizin de çalışan arkadaşlarımızın sürekli görevini yapıyor. Burası 24 saat izlenmekte olan levhalarımızın olduğu bir yer” şeklinde konuştu.

Desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a teşekkür eden Arslan, “Nezih ve doğal güzellikleri olan bu millet bahçemizde ki destek ve katkılarından dolayı da büyükşehir belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Güzelliklere güzellik katan bir değerimiz olan millet bahçemizin de hayırlı olmasını diyorum” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen